My last post for this moment,

Daar ben ik dan met mijn laatste blog hier, ofja hier in mijn gevoel wat bijna vier jaar geleden begon in mijn hoofd. En waar ik de laatste twee jaar mijn gevoel heb kunnen omschrijven waar ik in gegroeid ben en hoe ik  verder ben gekomen in mijn leven en de veranderingen heb meegemaakt met mijn lichaam en geest. En om mijn geest verder te stimuleren en een vernieuwing er in wil gooien verander ik ook mijn website naar Berlin.hyacinte.nl en zal ik de link van deze site daar naar toe lijden dus voor mijn teksten die hier blijven staan gaat de link een omweg krijgen.

Ook valt op dat mijn website het wel doet maar niet meer zoals behoren en dat ligt ergens in de database van mijn sql server en daar heb ik helaas te weinig verstand van dit zelf helemaal op te lossen. Maar gelukkig is alle vorm van content wel nog aanwezig en daar ben ik blij om, niet dat ik mijn teksten kwijt ben want die heb ik ook mooi in office word staan. Maar genoeg van al deze gekke informatie voor jullie 😛 ah misschien eentje, voor de mensen die een email ontvangen wanneer ik een nieuwe post uit heb zullen dit gewoon weer ontvangen, indien die niet fijn is laat me wat weten of unsubscribe jezelf uit de lijst. Oke nu hou ik op met al dit.

Hoe gaat het met me en zoals sommige al weten, mijn leven gaat weer een beetje veranderen en dat doe ik door te gaan verhuizen, per een februari woon ik dus daar in berlijn en ga ik mezelf wat meer uitdagen. Hoe het daadwerkelijk gaat zijn laat ik via mijn blog verder weten. Wat ik mezelf wel al heb voorgenomen is dat ik niet meer over mijn transitie ga schrijven, ik probeer hier voor mezelf rust te vinden om mezelf te kunnen ontwikkelen zonder rekening te houden dat een transitie toch veel impact heeft op je omwonende mensen die je kennen en dat het voor mijn gevoel niet altijd makkelijk is me daar in te begeven. En ik kijk daar eigenlijk het meest naar mezelf die dat doet. Of het dan het beste idee is te gaan verhuizen naar een groet stad is en blijft een vraag waar ik het antwoord later pas kan geven. Maar mijn gevoel in mijn struggles geeft me de zet om dat gevoel te volgen mezelf in een diepere put te gooien, en met dit vallen beter kan opstaan om er mee om te gaan, op een mooie manier uit die put te kunnen klimmen en weten hoe ook deze er van beneden uitziet en er een weg omheen probeer te vinden en weten er mee om te gaan. Boh dit lijkt wel erg veel op dat filmpje van headspace.

En misschien zie ik daar ook wel die uitdaging om dat met mezelf aan te gaan. en of die vraag van mensen om mij heen vaker is. wat ga ik doen in Berlijn? Nou, wat ik daar allemaal ga doen weet ik niet, maar ik wil mezelf uittesten nieuwe wegen te belopen, mezelf tegen te komen, en zien waar ik kan staan.

Ook al is dit dan misschien wel een van de kortere stukjes die ik geschreven heb, maar mijn verlegging naar een februari komt steeds dichterbij en jullie mogen dit stukje lezen op mijn geboortedag omdat ik dit nu al op de dertiende heb geschreven, meer omdat ik de komende dagen er weer lekker tegenaan ga voor het huis helemaal af te hebben en dat alles ingepakt klaar staat. Dus ik zie jullie weer op een andere manier, op mijn geboortedag (: en ga ik mijn dag die morgen aanwezig is nog even goed in me opnemen hoe veel er gebeurd is exact een jaar geleden (: wow wat een hoop te vieren hier voor mij in de maand januari. Het komt ook zoals het astrologisch verteld zou worden allemaal bij elkaar in deze maand, in deze maand januari (:

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *