Can I fall in love with a boy?

Verliefd kunnen worden op een jongen.

Nou daar sta je dan met een gedachte van wat doe ik nu waarom vraag ik zit, en dan in dat je wegloopt, ik vind hem leuk hij is echt leuk. Aaahh wat een goed gevoel een jongen tegen te komen waar ik op val wat een gevoel gaat door mij heen een gevoel op hem kan ik verliefd worden op hem, een man een echte man die ik leuk vind. Dit voelt goed eigenlijk fantastisch.

Even terug op wat ik meemaakte vroeger en hoe ik op meisjes viel. Viel ik wel op meisjes? kon ik echt verliefd worden op meisjes of zat er iets anders achter. Hoe ging ik om met meisjes. Ik wou altijd al meemaken wat vrouwen voelen en zelf een vrouw te zijn, heb op het punt gestaan op mijn 19de de anticonceptiepil te slikken. Dus ik merkte dat ik dicht in de Buurt wou staan van ze. Zo ook met de tijden dat ik een onenightstand had dat het mij niet zozeer om de seks ging maak meer hoe ik het beleefde een dag bij een vrouw te zijn en meemaken hoe zij dit beleefd. Ik kan natuurlijk niet wachten hoe het mij gaat overkomen maar dat al nog even gaan duren.

Maar hoe werd ik verliefd op mijn vriendinnen. Ik merkte dat bij mijn eerste vriendinnen dat ik ze graag wou helpen beter in de wereld te kunnen staan en laten zien dat de wereld nog niet zo slecht is met alles wat je meemaakt er zijn genoeg positieve dingen in het leven leef daar voor. En dan nu denkend dat ikzelf toen ook niet fijn in mijn vel zat en hoe moeilijk ik dit zelf allemaal meemaakte niet mezelf te zijn en maar aan iedereen geheim houden dat ik liever een vrouw ben.

En dan word je verliefd en dan besef je dat je niet verliefd word op het meisje maar op de persoon van hoe die persoon is en dat jij graag ook zo wil zijn, je word gebonden dat je haar wil zijn en dat besefte ik in 2016 dat ik een meisje wou zijn ik wou dat meisje zijn waarop ik dacht dat ik op haar verliefd werd. En nu dat ik merk dat ikzelf steeds meer vrouw ben met mijn lichaam en ik merk dat ik ook een meer vrouwelijke geur heb. Besefte ik vandaag hoe mooi ik het vond om een leuke jongen tegen te komen waar van een gevoel door me heen stroomde op hem kan ik wel verliefd worden, aahhhh wat een gevoel wat een waanzinnig mooi gevoel om dit mee te maken. Echt een rust van hoe fijn ik mij voel als vrouw. Ik geniet hier zo van.

Wat een moment, voor mijzelf alweer een besef geeft hoe goed ik met mijzelf bezig ben. En dan ook mijn vlog 3 meteen gemaakt 🙂

Een warm gevoel, hartjes stromen door mij heen ik voel mezelf leven, leven als een vrouw.

8+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *