To talk about.

Was dit nou iets wat ik voelde dat het fijn was of beleef ik en wereld waarin ik het fijn heb. Ik bedoel een beetje dat gevoel hebben van bezig zijn zonder stress maar je ook niet helemaal op je gemak voelen

Waar zal ik eens beginnen met volgens mij een kort verhaaltje, en dit is meer omdat ik een beetje moe ben. moe van een drukke week werken en dan toch nog uitgaan, moe van een korte nacht vannacht omdat ik een pakketje verwachte waarvoor ik thuis moest zijn, moe van eigenlijk een heerlijke week. Dus ik voel me goed en misschien zelfs wat beter dan goed, het meest wat ik merk is dat ik lekker in mijn vel zit en dit kan uitten. Maar ik merk ook dat ik opzoek ben naar limieten om me heen en op seksueel vlak, mede omdat ik nu twee weken bezig ben met Nr4 en dan ik toch wel weer verbaasd ben dat het past en fijn voelt. Eigenlijk waanzinnig mooi hoe iets 6’’ (15cm) in mijn lichaam past en dit zelfs fijn aan voelt, ik merk er geen problemen mee en  geniet dus van de mogelijkheden.

Maar het is wel weer een begin waar ik veel naar toe trek en wat me ergens verbaasd dat ik er zo open en los in ben om dit te vertellen. En eigenlijk weet ik niet hoe dat komt dat ik me in mijn geheel over seksualiteit zo open voel en er ook over vertel, alsof ik door de transitie me ook daarvoor niet meer hoef te verschuilen dat ik van extremere seks en pijn hou. Of dit gevaarlijk is en hoe ik misschien moet kijken naar een evenwicht hierin zal de toekomst uitwijzen. Maar voor nu laat ik me er door meenemen en wil ik er van genieten. En probeer ik er een weg in te vinden hoe ik mezelf kan zijn zonder extremere gevoelens te uiten.

Verder ‘back to the normal world’, werk ging afgelopen weekend echt lekker en voelde enorm fijn aan. mede door de leuke mensen die zijn komen eten maar zeker door een gezellig team wat we nu hebben. Het is niet dat we genoeg personeel hebben maar er komt zo langzamerhand een fijn teamgevoel naar voren wat het zomerseizoen ten goedde gaat komen. En zo beleefde ik met meerdere gasten een leuke avond, zeker met de vier heren van afgelopen maandag hebben we een gesprek gehad waar iedereen wel wijzer is geworden. Wijzer in een gevoel van openheid en het idee dat ik de vrijheid die ik heb aan mezelf te danken heb. Of dat lijd tot een gevoel om lezingen te gaan geven licht nog een beetje verder weg maar het is niet de eerste keer dat ik merkte dat ik goed kan praten en dingen kan uitleggen. Op naar een nieuwe job?

Of gaan we meer veranderen naar een nieuwe omgeving. Stappen waar ik mee bezig ben en waar ik toch steeds meer voor wil gaan dit echt te bereiken zonder de stabiliteit weg te gooien die ik nu heb opgebouwd. Waar wil ik naar toe met mijn gedachtes en ideeën.