Day -3 tired

Wat een dag van veel verschillen, en wat baal ik van het niet kunnen eten langs al deze heerlijke Street food tentjes. Eerst vertel ik maar eens waar ik zit, ik denk ergens bij een karaoke zaak in de plaats weet ik niet waar. Drink de meest lekkere ice thee maar toch wel zoet, en dan merk ik dat ik me wel erg goed voel nu. Gewoon ik ben maar eens wat gaan lopen zo door de straten waar ik lampjes zag branden, soms een wat donkere straat maar meestal met uitkijk naar een tentje waar je eten kunt bestellen. En nu zit ik dus in een overdekte schuur waar ze gesloten kubussen hebben gemaakt om daar binnen met gezinnen en groepen te kunnen eten, drinken en zingen. Wat heerlijk zo en wat fijn om wat lokale cultuur zo te proeven. Het geeft een beetje het gevoel wat iedere grote stad heeft als je de grote wegen naast je laat liggen en het centrum niet ingaat, een gevoel wat ik ook in Cairo heb gehad. En dan ben ik toch wel ergens blij dat ik alleen ben en mijn mobiliteit nog heb. Of het me gaat lukken in de laatste dagen na de operatie blijft een grote twijfel maar Seacon Square ligt pal naast mijn hotel en dit is dus goed te doen, maar wat een waanzin is Seacon Square en daarnaast nog een. Er liggen hier dus twee giga complexen naast elkaar met samen 700 winkels, wtf moet je daar nu mee. En druk haha, ik heb vaak een grote glimlach gehad van heerlijkheid hoe het hier gaat. En hoe fijn ik dit vind. En de drukte op de weg doet me aan mezelf denken dat ik hier goed mee kan met mijn rijstijl.

Maar zo vermoeiend begon het dagje dus na de vlieglanding en meteen zit je dan in de ochtend van de volgende dag, effe snel zes uur vooruit in de tijd en dan begin je maar met niet eten….. haha ik moet zeggen zolang ik een beetje suikerhoudende drank drink gaat het heel goed. Maar dat had ik rond drie uur vanmiddag dus niet gedaan. Ik had gewoon te weinig gedronken en veel te weinig geslapen. Ik was gewon moe, en dit komt misschien ook een beetje omdat ik twee blaren op mijn beide voeten heb gelopen. Helaas maar gelukkig heb ik daar nu geen last meer van na dik een uur gelopen te hebben hier naar dit plekje. En omdat ik dus heb moeten wachten op mijn hotelkamer omdat ik te vroeg daar was, dit hadden ze wel al medegedeeld dus dit wist ik al van te voren. Dus om drie uur vanmiddag kreeg ik de sleutel en ben meteen op bed gaan liggen, ook al wou ik zo graag zwemmen de blaren en moeheid brachten me het bed in.

Maar helaas, ik heb gewoon niet kunnen slapen. Ik weet het niet ik heb anderhalf uur in het donker geprobeerd en ik werd er alleen vermoeider en minder comfortabeler door. Het koste me gewoon veel moeite om weer op te staan. (in de tussentijd loopt er een kat tussen mijn benen en springt achter me op de stoel. Ik zit dus nu met een kat tussen mij en mijn rugleuning, en volgens mij voelt zij zich op haar gemak want zij ligt nu lekker…. (in het vliegtuig hier een verhaaltje over gelezen, een onbekende kat…)) nou weer afleiding genoeg en ik al haar maar niet aaien of aankomen. Waar was ik…    owja ik kwam mijn bed niet uit en door de hoofdpijn van niet drinken, blaren en zin in maandag 🙂 uiteindelijk net voor vijf uur maar besloten er wat aan te doen, twee paracetamol geslikt (mag dat als ik niet mag eten?) en meteen naar de supermark gegaan, hier had ik in de middag voor twee uur al rondgelopen een en ander bekeken en ook nog een onbeperkt data limiet abbo heb afgesloten voor om en nabij twintig euro voor de hele maand. Met dank aan V die een maand eerder hier was voor haar reis en me veel verteld heeft. Dus met die informatie ben ik drie keer achterelkaar flessen water gaan inslaan samen met wat baby-wipe doekjes genoeg maandverband… En doekjes voor nog het een en ander op te ruimen. Zelfs nog met een lokale jongen wat gelachen 🙂 hihi altijd wel grappig en zeker hier merk ik dat wanneer jij open bent en groet iedereen heel open terug is. En ze vinden het volgens mij leuk dat ik, wij daar open rondlopen en genieten van hun cultuur.

Morgen is de dag dat mijn broer arriveert en dat ik op dezelfde tijd mijn intake heb bij DR Chettawut, dus om negen uur staat de chauffeur klaar om mij op te halen en gaan we richting de maandag.

En nu na genoeg water en wat ice-thee gedronken te hebben, plaats ik dit berichtje en kijk ik even hoe ik weer terug naar het hotel kom. 🙂 verder voel ik me nu weer erg goed en heb zin in morgen. Kijken hoe mijn eerste nachtje gaat zijn xx iedereen