2nd and 3th appointment for laser treatment

Mijn tweede en derde laserbehandeling.

Hier sta ik weer ik heb mijn baard goed geschoren en mijn gelaat ook. Ik sta klaar voor mijn 3de laserbehandeling en ik zit met een dilemma. Een dilemma dat ik niet weet of ik de haren bij mijn gelaat moet laten weglaseren. Zoals een ander verhaal verteld is geworden heet hij daar onder Vic,

Vic word een Vagina en dit wil ik laten doen bij Dr. Chettawut in Thailand en bij Chet word afgeraden mijn Vic zo te laten en geen haren te laten weglaseren. Mede omdat wat hier in Nederland gedaan word en waar de vagina van word gemaakt word er bij chet juist van mijn Vic’s schacht de buitenste schaamlippen van gemaakt en omdat laserbahandeling invloed heeft op de rekbaarheid van je huid je eigenlijk hierdoor kleinere schaamlippen krijgt en of schaamlippen die te klein zijn. Dus dat wil ik ook niet. Ik heb dit dus bij mijn tweede behandeling aangekaart en over gesproken, maar dit was voor haar nog onbekend en nooit eerder gevraagd. Maar ze zij dan doen we het niet en dan kijken we later wel verder en ook nu bij de derde behandeling zit ik nog te twijfelen over het weglaseren van Vic zijn haar rondom Vic’s schacht. Maar ik heb er voor gekozen dit dus niet te doen dus eigenlijk heb ik nu bijna definitief gekozen voor een operatie in Thailand. Nu nog de keuze of ik voor Suporn of dat ik Chet ga kiezen voor mijn SRS. Rondom mijn perineum laat ik dus wel mijn haar weglaseren.

Nu ben ik trots dat mijn baard weer weggelaserd is en dat ik iedere keer weer een mooier resultaat zie in mijn gezicht. Dus minder haar minder irritaties en alles iets strakker zit door het laseren en ik me weer een stap dichterbij voel. We mogen nog zeven keer langsgaan en als het echt nodig is vaker maar over het algemeen zullen tien laserbehandelingen voldoende zijn.