Day ? feeling lovely :)

Wow wat een paar afgelopen dagen, ik voel me geweldig en ben erg blij dat ik me buiten het hotel kan bewegen. Dus vandaag is het vrijdag en dat betekend dat de Rod Fai Market weer druk is en alle stalletjes open zijn. Deze markt is gesloten op maandag tot en met woensdag, donderdag open maar een stuk rustiger. Door mijn open contact de afgelopen week hoef ik mij niet te vervelen hier in mijn eentje, de hoeveelheid mensen en voornamelijk de moeders en een vader die ik heb getroffen. Allemaal hier vanwege de operatie van DR Chettawut, dus al hun dochters liggen hier te revalideren. En ik, ik loop rond en iedereen vind het geweldig dat ik het zo goed doe.

En ik doe het ook goed en opmerkelijk zo goed ten opzichte van de andere patiënten blijkbaar, geen pijn geen moeite me te bewegen en bij check-up van mijn lichaam ziet alles er goed uit. Mijn wonden zien er goed uit en helen ook naar behoren. Terwijl ik van anderen hoor dat ze nog steeds pijnstillers slikken, ligt het aan mij dat ik meer pijn kan verdragen of heb ik gelukt met een lichaam en geest wat hier open voor staat en accepteren wat er allemaal gebeurd. Oké ik ben niet de enige die snel revalideert en goed te been is, maar ik had dit zelf nooit verwacht dat ik me zo goed voel en dat ik me zo vrij kan bewegen. En ik merk dat ik gewoon voorzichtig ben en rustig aan doe, maar ik zit nu hier in de buitenlucht op twee krukjes. Eentje voor mijn rechter bil en een voor mijn linker, en een opening er tussen in ? want echt zitten gaat wel maar is toch niet zo heel comfortabel. En dan zit ik en dan drink ik een bier, toch iets van alcohol… En niet dat ik had gezegd dat ik geen alcohol zou gaan drinken maar het verbaasd mezelf wel een beetje. Oké ik voel me goed en denk dat ik me hierdoor ook vrijer voel iets te drinken, een Singha bier voor 110 baht (drie euro ongeveer). Owja kleine flesjes hebben ze niet echt en ik drink nu dus een flesje van 0,620 liter, en ze drinken hier in Thailand veel. Ergens verwacht maar niet op de makkelijke manier zoals iedereen het drinkt. En zo drink ik het dus ook, makkelijk lekker en gewoon. En sinds gisteren ook weer heerlijk gegeten van alle kraampjes die voedsel verkopen, echt Streetfood en ik vind het heerlijk. En geniet echt van de diversiteit van de cultuur, vriendelijkheid en openheid in contact maken. En omdat ik eigenlijk wel alles eet en lekker vind, loop ik echt rond om keuzes te maken want ik kan moeilijk alles in een keer proberen. Dus ook de komende dagen zal ik mijn eetlust wel op kunnen hier.

Verder gaat dus alles beter dan ik zelf verwacht had en daar ben ik erg blij mee. Dus mijn dagen verlopen erg goed en ik ben aan het genieten. Een programma van verloop is meestal dilateren om 7u, douchen en ontbijt en dan ben ik rond negen uur weer terug op de kamer. Daarna nog even dutje in bed doen en word ik meestal wel gestoord door Sri or Tair, of de housekeeping die dan vroeg is. Na weer wat bladzijdes gelezen te hebben in een nieuw boek, Peter A Levine, De stem van je lichaam. En weer even wat geslapen te hebben dut ik mijn ochtend door tot de middag er is.

Soms is het wel lastig als de housekeeping komt net wanneer ik aan het dilateren ben in de middag, ikzelf heb er geen problemen als ze binnen komen terwijl ik bezig ben. Maar ergens kan ik me voorstellen dat zij het wel een probleem vinden. Op dit moment komt dat echt niet over en is het ook niet zichtbaar, ik lig gewoon onder de dekens en er is niks te zien. Ik heb zelfs al een housekeeping vrouw gehad die me op een of andere manier leuk vind en blijk baar totaal geen problemen heeft om ergens ov er te praten of te doen. En dan gewoon de complimenten voor de housekeeping want ze doen echt goed hun werk en best om alles zo goed en snel mogelijk te doen, met de mooiste glimlacht op hun gezicht. Of in ieder geval bij mij zijn ze dat. En ze weten ook best goed wat er gebeurd is, en dat ik dus een operatie heb gehad. Ik ben dus erg blij met ze ?

En daar lag ik dinsdag dus in de ochtend met leuke spanning in me te dilateren, een maatje groter. Het ging heel goed en deed geen pijn, maar om effe in te haken om het element. Het element dat je dus iets in je lichaam kunt stoppen wat voorheen niet kon, ik zelf geniet er van ook al is het maar en plastic stokje. Maar dit intieme wat je bij jezelf accepteert dat het nu wel kan, iets wat ik mijn hele leven nooit heb kunnen hebben en meemaken is er nu wel. Het gevoel dat dit nu wel kan vind ik zo mooi, en ook al doet het geen pijn op dit moment. Het hele element dat iemand iets in je kan stoppen is zo een grote acceptatie tot jou lichaam. Tot jou intieme lichaamsgevoel, en dat element daar kan ik niet op wachten. Ik geniet van mijn lichaam dat het nu mogelijk is, ook al zat ik hier met mijn zestiende zo gigantisch mee te stoeien waarom ik geen vagina had en niet ongesteld kon worden. Op dit moment is een wens daarvan in vervulling en daar geniet ik op dit moment heel intiem van. Ook al is dat intieme heel persoonlijk nu, ooit is het moment daar dat ik dat kan delen ? En dan komt het moment ook als nr1 naar binnen is gegaan zal komende donderdag nr2 naar binnen mogen, weer dat stapje breder op weg naar een vol formaat van nr4 32mm. En ooit ook wel nr5 maar die bestaat bij DR Chettawut niet, die mag je na een half jaar zelf kopen. Maar nu kijk ik een beetje uit naar donderdag dat nr2 erin mag en ik kijk uit naar mijn belevingen komende week.

Vier februari heb ik mijn controle bij DR chettwut en ook hier ben ik benieuwd naar. Al met al geniet ik dus erg veel van mijn lichaam en de goede staat waar ik me in tref. En met een whisky (blend 285) net besteld stuit ik af, en geef heel veel mensen een hele dikke kus. Ik geniet van al jullie mooie berichten die ik krijg en leuke gesprekken die ik heb met jullie. Een groet van een geweldige féj die zich helemaal goed voelt, kus kus lieverds.

3 Replies to “Day ? feeling lovely :)”

Comments are closed.