Feeling who i am :)

En dan is het vrijdag, vandaag begin ik pas om zeven uur vanavond met werken. En ben nog aan het genieten van een lekker drankje… eigenlijk weet ik het nog niet wat maar ik ga zo dadelijk aan Maarten vragen wat ik moet gaan drinken en dat het niet zoet moet zijn. Hij zal het bepalen.

Maar dat is zo, nu kijk ik even terug naar mijn afgelopen dagen en hoe de dinsdag en woensdag mij overspoelde aan emoties en ervaringen die ik nooit eerder zo open heb meegemaakt. En dat deed me heel erg goed, zo goed dat ik mooier naar mijzelf kijk waar ik sta en wat er nu al allemaal kan. En dus komt Maarten ook weer naar voren. Sorry dat ik je hier op mijn blog zo openlijk gebruik maar ik vind je leuk zoals je werkt en doet daar op het werk. En hierdoor wil ik je beter leren kennen want ik denk wel eens aan je. En dan ben ik vandaag wel weer erg blij dat je je nummer hebt gegeven en ben ik benieuwd waar je op zal reageren.

Maar ondanks dat je vandaag weer voor me neus staat voel ik me een stuk rustiger dan vorige week en zeker ten opzichte van woensdag. Ok al was je die dag niet aan het werken ik zat toch even daar. Maar ik dwaal af teveel naar jou, op naar wat er toch nog wel gaande kan zijn zo met alles. Alles is veel en onmogelijk maar ik voel me erg vrij en merk dat ik door de gebeurtenis uiteindelijk beter naar mezelf kijk. Mezelf leuk vinden in de manier zoals ikzelf ben. En dat merkte ik dat andere mannen mij ook leuk vinden. En dat was nogal een moeilijke stap dat ik niet verwacht had dat ik nu al kon bedenken dat mannen me nu al leuk kunnen vinden. En dan?

Dan slaat me hart op hol en nog veel meer…

Pff en dan gebeurt er dit voor mijn neus waar ik weer van geniet haha. Ik lach. En ik heb het dus net aan Maarten gevraagd wat ik moet drinken, en daar ga ik nu even geduldig op wachten…

Ik ben benieuwd. 

Hij vraagt warm of koud.  

En ik zit voor de eerste keer hier helemaal voor in Van Wijck dus ik zie niet wat er bij de bar gebeurd. Lekkere plek btw, heerlijk om te typen en naar buiten te kijken 🙂

In afwachting op…

Staat hier nu voor mij…

Een Latte machiato op Haver basis.

Hmmm iets wat ik wel eens vaker bestel en waar ikzelf tussen twijfelde te bestellen of dat glaasje rode wijn.

Maar nu hou ik echt even op…. Over Maarten dan.

Dus mijn gevoel ging afgelopen week dus lekker tekeer en merk dat ik zoveel verder ben dan dat ik ooit verwacht zou hebben voordat ik begonnen was met deze reis. Een reis wat mijn lichaam en geest zoveel bij elkaar bracht dat ik veel meer het echte gevoel te hebben dat ik leef en het echt mee kan maken zoals ik het fijn vind. Gewon daar zijn en dat het mag. Voor mij en mijn omgeving waar ik in sta. Puur jezelf zijn, en niet denken of iets mannelijk of vrouwelijk is voor de maatschappij. Maar doen met wat jij van binnen voelt. En zo voelde het ook dinsdag nacht daar in het venster met de voeten in de dakgoot. Vrij voelen en weten dat het mag, en een beetje stout en stom zijn hoort daar bij. Gewoon doen. Niet levensbedreigend maar mooi. Puur van binnen dit meemaken en voelen zoals je het nooit voelde van tevoren. En dus merk ik dat ik weer heel veel aan het Puberen ben en voornamelijk met mijn lichaam. Mijn lichaam vertoont heerlijke gevoelens en nieuwe gevoelens die ik nooit eerder zo beleefde. En dat voel ik diep van binnen en ik voel me geweldig maar merk dat het gewoon niet makkelijk is met wat ik soms zie in de spiegel en wat er met me gebeurd. Kijk ik nou zo echt naar mijn lichaam, mijn gezicht, mijn stem. Of kan ik dat uitschakelen en leven zonder mijn lichaam er bij te betrekken. En dan sta ik weer te kijken naar dat alles wat er dan weer gaat gebeuren zo binnen de twee maanden.  

Wat staat er dan toch allemaal te wachten als het zo ver is, en wat speelt er dan door mijn hoofd. Ik hoop dat ik nog meer rust kan vinden in mijn lichaam, en dat de tijd die ergens in april zal zijn zal mij een wereld laten zien die zo nieuw is dat ik er niet kan vertellen hier op mijn blog. Nu nog niet in ieder geval.

Dan sluit ik maar af waar im mee begonnen ben. Met Maarten die me net een heerlijke rode wijn wou serveren, maar helaas op was. Dus ik geniet hier van mijn laatste woorden die ik type van een Rose wijn. En van een heerlijk gevoel wat daarbij hoort.

Dankje Maarten 🙂

1+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *