3th appointment VUMC 8-05-17

Vandaag de 3de afspraak en de dag dat we het over mijn levensverhaal gaan hebben. Ik had nog een leuk bordje gevonden over mijn geboorte gewicht en lengte dus deze staat als foto voorop het verslag. Ook deze keer ben ik weer met de trein gegaan. Het is mooi weer dus heb weer een jurkje aan. Dit keer geen hakjes maar gewoon platte schoenen omdat nog wat wil gaan winkelen in de stad ? deze afspraak was best druk het gesprek over mijn levensverhaal was best diepgaand en we waren na een uur nog niet op de helft. Ik heb wel met alles een goed gevoel maar we duiken wel op elke puntje in mijn verhaal. Maar een uurtje is niet lang dus stond in de middag lekker in de stad om wat te winkelen. Niet veel gekocht wel lekker veel gepast en genoten. Volgende afspraak gaat mijn broer mee dus word gezellig en spannend ?