Going fast with a lot of things to grab on.

En zo streeft alles door met alles wat er komen gaat. Met alles waar ik nu mee bezig ben en wat er allemaal op me afkomt merk ik steeds meer wat me steeds beter lukt. En dat is het gevoel hebben dat ik leef in de omgeving die voor me ligt, het gevoel hebben dat ik besta in de vorm die ik heb en dat ik me daar vrij in kan zijn mezelf te laten zien aan de wereld. En dat laten zien aan de wereld om mij heen lukt me steeds beter en gaat steeds verder naar de momenten die voor mij toonaangevend zijn dat ik een vrouw ben. En daar komen ook de moeilijke en minder leuke momenten naar voren, want zo merk ik dat ik toch ongepast word aangesproken door mannen. Iet wat vrouwen ondergaan en meemaken en zo maak ik het ook mee, en dan merk ik toch dat ik het heel onprettig vind dat het gebeurd als ik daar zo in mijn eentje loop en me een stuk onveiliger voel in die straat die leeg is dan een drukke winkelstraat met genoeg licht. Dus hieruit maak ik al mijn keuze om mijn auto niet meer in dan dunne steegje te parkeren waar het gratis is maar toch op die ene plek met licht en meestal dus betaald is. En dan ben ik nog een vrouw wat een meter tachtig groot is met voldoende spiermassa, en dan zelfs nu merk ik de gekkigheid die een man in zich kan hebben om ongepast je toch aan te spreken.

Maar dit allemaal geeft me wel de grote bevestiging dat ik een vrouw ben en hierbij merk ik ook dat ik me steeds meer aangetrokken voel tot het mannelijke geslacht. En steeds meer zit ik in gedachtes te spelen dat het moment er ook daadwerkelijk zal zijn, en dan. Zal het dan gebeuren zo nu vanavond, of gaat het dan toch nog even duren. En wat dan, al dat spannends dat er gebeurd en hoe ga ik er dan mee om. Hoe ga ik om met dat lichaam en hoe gaat hij om met mijn lichaam. Pff ik duik weer erg ver naar het gevoel dat in mij heerst om een man te kunnen knuffelen, zoenen, en verder wil gaan dan dat nu mogelijk is in de beperking van mijn lichaam. Wat een mogelijkheid voor mezelf wat ik steeds meer op voel komen, ik voel me gewoon aangetrokken tot sommige mannen. Aangetrokken voelen naar meer omdat het steeds meer en meer heerlijk voelt dat het kan en goed is.

Ik duik in het diepen met mijn gedachtes die steeds groter worden met alles wat mogelijk is. Ik tuimel verder met dromen die werkelijkheid worden en waar ik van geniet. En steeds maar weer merk ik dat alles wat voor me ligt zo hoort te zijn en dat ik het aanneem dat het dan nu eindelijk gebeurd. Eindelijk valt alles stuk voor stuk op zijn plek en daar geniet ik van. Het aannemen van de mogelijkheden die voor je liggen omdat het klopt. En zo kom ik verder in mijn leven zoals het bestemd is en dat voel ik. En daar geniet ik van, want ik voel mijn lichaam en geest samen zijn. Samen zijn met je lichaam is voor mij zo iets moois dat ik merk dat ik besta. Wat een gevoel en wat een mooi gevoel dat ik dit zo schrijf en meemaak dat het echt kan. Heerlijk en dromerig ga ik verder haha. Ja ik droom van werkelijkheid wat voor me ligt en dus kom ik verder met meer dan alleen dromen. Want werkelijk er gebeurd zoveel dat ik merk dat de komende maanden voorbij gaan als een sneltrein, en waar ik bij genoeg haltes effe snel stop en weer verder ga met alles wat er gebeurd.

 

Dus effe rust, effe rust met schrijven en het doordenken wat er is gebeurd.

 

Vandaag en gisteren uitgerust, voornamelijk niks gepland en alleen in de avond iets gedaan. Zoals de dinsdag avond gedanst en een film in de Lumiere gekeken, en mijn stukje geschreven op mijn badkamer vloer 🙂 en vandaag ook lekker wakker geworden, met een stukje van de correspondent gelezen en geluisterd te hebben, en een mail gestuurd om toch nog een avond er bij te gaan dansen. Kijken hoe modern dans bij Kumulus dan zal zijn voor mij en hoe ik de maanden in Januari en Februari door ga maken en daarna weer verder te kunnen gaan met dansen. Want dat dansen doet me goed en meer dan dat. Ik voel me lichaam de vrijheid opzoeken in zichzelf. In mij dat gevoel hebben me zo goed te voelen dat ik er blij en gelukkig van word, en zo wil ik meer van dat goede gevoel en dat ga ik op de woensdag avond proberen te dansen. Volgende week zal het dan zijn en vanavond ga ik naar C in Aken, lekker wat eten en drinken bij haar en dan de stad in. Uitgaan en je goed voelen, en wie weet nog meer 🙂 En dan nu zit ik weer eens na een lange tijd op mijn kamertje helemaal boven in mijn huis te schrijven en me rustig te voelen in mijzelf. Gewoon een goed gevoel hebben en te kunnen leven.

En dan nu terugdenkend aan die tijd vroeger, wat is er dan zo anders. Was ik vroeger dan zo verdrietig of minder bezig met leven? Zelf zie ik me nu leven zoals het bedoeld is en dat ik me nu eindelijk kan uiten in wie ik ben en mij los kan laten gaan in mijn echte ik. En zo merk ik dat ik niet meer hoef te werken om dingen te bereiken en bezig te zijn dat het zo moet. Ik leef zoals het aangereikt word en ik neem het aan dat het zo de bedoeling is omdat ik eindelijk merk dat ik er ben zoals ik ben en zo kan leven zoals ik me voel. Geen belemmeringen meer, gewoon voelen dat het zo hoort. En dit is moeilijk te lezen en begrijpen maar dan heb ik denk ik een voorbeeld.

Ik merk dat ik niet meer bezig ben dat het niet juist is voor mij. Ik ben bezig zoals het is. Ik kijk niet meer naar de vrouwen omdat ik zoals zij wil zijn, ik kijk hoe ze gekleed gaan en hoe ze zich gedragen alsof ik me ook zo wil gedragen maar ook mezelf wil zijn. Ik kijk niet naar mannen om, dat moet ik ook zo doen. Ik kan nu omgaan met ze zoals ik merk dat ik het leuk vind zonder gek aangekeken te worden dat ik dat als man niet kan doen en als vrouw wel.  Ik loop langs een winkel etalage van vrouwen en kan zeggen hoe mooi iets is terwijl ik vroeger had dat ik verlangde om dat aan te mogen doen. Het is een rust wat over me heen komt dat ik niet bezig ben te leven zoals ik denk zo moet ik me voordoen. Ik kan leven zoals ik me voel en dat merk ik aan de mensen om mij heen dat zij dat ook voelen, voelen dat ik straal en goed in mijn vel zit. En zo denk ik en merk ik steeds meer dat mannen dat ook vinden. Dus wanneer zal ik dan ooit hem tegenkomen die me ziet zoals ik ben. Vanavond?