Day 25 bleedings

Daar lig ik dan in bed, wachtende op de laatste keer controle van Sri of Tair. Of op mijn laatste dag wel beide, maar dat is nog even afwachten. Ik had vannacht even een momentje met veel bloed daar beneden, gelukkig is nu weer alles goed. maar ik schrok zelf wel even een beetje erg met het moment dat gewoon niet fijn was. Daar lig je dan lekker te slapen nadat ik samen met B de nachtmarkt had bezocht en gezellig hadden gepraat en rond twaalf uur weer samen terug waren in het hotel. Dus na twee bier sliep ik lekker in en werd net na drie wakker met een flinke steek daar beneden, een steek die echt wel opviel en best pijn deed. Maar na die steek dacht ik hmm wat zou het zijn, ik deed even het licht aan en keek met mijn spiegeltje even daar. Maar ik zag niks dus dacht ik ga maar weer slapen, dus kussen tussen m’n benen en ging liggen op mijn zij, en toen ik lag weer een enorme steek. Dus ik dacht dit is niet goed, opgestaan en maar naar de wc gegaan. Maar eenmaal gezien dan ik druppels bloed zag na het plassen maakte ik me toch wel bezorgd. Dus alle lichte aangedaan en keek even in mijn maanverband, hier zag ik best wel een grote streep bloed. Dus ik ging voorzichtig op bed liggen en eenmaal spiegeltje in mijn hand, schrok ik toch wel en begon te denken wat er gebeurd was en waarom. Alles wat ik bekeek zat wel onder bloed en na wat wc papier gepakt te hebben en alles schoongemaakt te hebben leek het in orde. Maar ik voelde wel nog steeds wat druppelen, dus opeens zag ik bloed uit mijn vagina komen, en toen voelde ik me toch wel een stuk minder oké.

En dan gaan er veel gedachtes door je hoofd, komt het omdat ik nr2 bij het dilateren gebruikt heb. Was het te snel om dit te doen, ja het ging stroef en de eerste keer niet echt comfortabel, maar zes uur geleden voelde ik niks van pijn toen ik aan het dilateren was. Zelfs erna voelde ik me eigenlijk helemaal fijn en comfortabel, zou het dan toch door die twee bier komen en het rondwandelen over de nachtmarkt. Of heb ik in mijn slaap teveel gedraaid, pff ik word gek en denk tegen mezelf doe maar rustig. Ga liggen doe alles voorzichtig aan, en mail maar effe naar de clinic, het was nu half vier in de nacht. Gelukkig kwam ik op het idee een paar Nederlandse dames te berichten die een maand eerder hier waren geweest en vertelde wat er gebeurde nu en wat te doen. Het werd vier uur en nog geen antwoord, ik depte nog steeds wat bloed. Niet veel maar ja je ziet nog steeds bloed en voelt je gewoon niet fijn, rustig blijven liggen dacht ik en dan komt het goed.

Tien minuten later komt er een berichtje binnen met antwoord, ofja antwoord. Een berichtje van dat bloedverliezen kan gebeuren, of dat nu hetzelfde geval is wist ik niet maar ik was al geruster dat het ook kan gebeuren door een hechtingsdraad die loslaat omdat er wat druk ontstaan is van wat bloed dat daar achter zit. Meestal een propje bloed wat dan opeens uitkomt en uitbloed, dus ik even kijkend in de prullenbak en kwam inderdaad zo een propje tegen. Pff dus het kan net zo goed even dat stukje zijn geweest wat die steek gaf en dus daarna ging uitbloeden. Het was nu na wat berichtjes heen en weer sturen al half vijf, ik voelde me gelukkig wel een stuk rustiger en ook het bloeden was opgehouden. Nou dan lig je met je voorlaatste nacht hier en dan ben ik blij dat me dit nu voor de eerste keer gebeurd hier in het hotel, stel je voor je zit in het vliegtuig. Dus rond vijf herstelde ik me en probeerde wat te slapen, maar echt lang slapen was niet de planning.

Want ik had beloofd om twee mensen waar ik de afgelopen drie weken veel tijd mee heb doorgebracht uit te zwaaien en dat was om zes uur in de ochtend. Eenmaal beneden in de lobby vonden ze het erg fijn dat ik ze nog even uitzwaaiden en liep samen met M weer terug naar boven, M is een andere moeder waarmee ik veel tijd heb doorgebracht en waar ik ook was voor de verjaardag van haar dochter. Na weer op de kamer te zijn effe in slaap gevallen en werd wakker rond half acht, voelde me moe maar eigenlijk was het tijd voor dilateren. Pff nu na zo een nacht, neh ik wacht wel. Kwart voor acht bericht van B of we samen ontbijt zouden doen rond half negen, dus ja leuk zie ik je daar 🙂 Dus zal ik dan toch maar even dilateren en kijken hoe het gaat? Dus daar lag ik dan, toch maar de drie staafjes geprakt en gaan liggen, eerst tien minuten nr0 daarna dertig minuten nr1 en dan de laatste tien minuten nr2. Uiteindelijk ging dit goed, ook al kwam nr2 nog niet tot de zeven inch ik was blij dat ik over de zes ben gekomen, dit alles luchtte wel op en was erg blij dat ik toch maar mijn routine heb gedaan en gevoeld of alles oké voelde in mijn lichaam. Geen pijn of rare gevoelens, en om kwart voor negen schoof ik beneden aan tafel aan voor ontbijt. Wel met een lekkende poes van glijmiddel, en ongeschoren zonder douch boeide het me eigenlijk weinig. De rest vertel ik zo dadelijk 🙂