An open piece, craving chocolate …

Een open stuk, hunkerend naar chocolade……. ongesteld… ik… dat kan niet?

Waar ga ik naartoe, ik voel me vandaag en gisteren ongewend. Ik voel iets wat ik nog nooit eerder heb gevoeld iets nieuws, iets nieuws van wat er gebeurd en me een beetje onpasselijk voelen. Niet echt weten hoe ik moet omgaan met deze situatie. Beetje alsof al mijn emoties met mij spelen en heen en weer vliegen door mijn lichaam. Alsof ik het gevoeld heb dat ik ongesteld ben. Ik voel me moeilijk en gek. Maar ik lach ik lach omdat dit nieuw is iets wat ik nog nooit eerder gevoeld heb. Ik kan me zelf moeilijk plaatsen. Pff alles gaat effe door elkaar. Ik ben op het werk en probeer me te concentreren maar dit lukt niet. Het lukt niet omdat ik me gek voel en omdat het niet druk is. Ik lach, ik lach al de laatste zes weken. Ieder keer als ik opsta en ga slapen lach ik. Ik voel me goed en geniet van alles. Ook met dit wat me overkomt geniet ik van en lach dat ik het eindelijk mag meemaken mijn lichaam en geest te ontdekken wat steeds meer bij elkaar komt. Maar dit nieuwe wat ik voel is gek. Prettig is het niet het is moeilijk ik weet niet wat ik moet voelen. Alsof ik ongecontroleerd word door mijn emoties alsof deze met mij spelen. Ik hunker naar zoet, naar chocolade. Ahh wat doe ik nu. Ik heb net gesport  en was goed bezig geweest maar ik heb gewon chocolade nodig ik wil wat zoets. Pff die hunker naar zoet is om gek van te worden. Dus ik eet maar een lekker ijsje zo op het werk. Ik ben bijna klaar en zelfs na dat ijsje heb ik zin in meer. Opweg naar huis zin om nog even te lezen. Te lezen et een beetje chocolade. Maar dat beetje Die reep chocolade die ik hier naast me heb liggen is al op. Ahhh waarom doe ik dit. Het is wel lekker….. ik ga maar slapen. Hopelijk gaat het morgen anders.

Slapen tot negen uur. Ik heb op een ontwaking na in de nacht voor een bezoek aan de wc niet slecht geslapen. Ik eet ik eet mijn heerlijke gezonde ontbijt. Een beetje veel maar ach. En nu zit ik weer heerlijk te lezen. Ik geniet van een blog hier op internet. Een blog wat me raakt en waar ik haar voor wil bedanken dat zij dit deelt met ons. Ik geniet van haar hele verhaal in alles wat ze beleeft meemaakt doorstaat en waar ze naar toe wil. Ik wil ook daar naartoe en ik geniet van de weg die ik aan het bewandelen ben en waar ik ook naar toe ga. Ik geniet van haar blog dus ik lees en eet ik eet weer chocolade alweer. Wat is er met me waarom eet ik hier om tien uur in de ochtend chocolade eten. Waarom? Maar ik geniet ik geniet van haar verhaal wat ze verteld in haar blog. En ik ga werken. Een lange dag en eigenlijk gaat het gaat goed, maar dat nieuwe zit nog steeds in mij. De hoeveelheid chocolade van de ochtend beheerst me om niks meer te eten vandaag ik vind dat ik genoeg heb gehad. Op dat half soepje na. Maar dat nieuwe zit nog in mij. Alles loopt maar ik voel me ongemakkelijk en moeilijk wat doe ik hieraan. Ik lach ahhh waarom lach ik alles  voelt zo anders nu. Wat doe ik. Owja ik ben op het werk, Concentreer je. Maar het lukt een beetje, en zo in de avond word ik wat rustiger maar dit blijft wel gek. Nieuw gek oncomfortabel. Niet wetende wat er gebeurd. Maar nu ik hier weer aan het schrijven ben en nadat ik 10uur gewerkt heb lach ik weer ik lach met mijn kopje thee en de kracht dat ik geen chocolade nodig heb dit kan doorstaan. Dat nieuwe zit er nog maar is rustiger en word minder. Wat was dit wat voelde ik. Wat is dit nieuw voor mij. Ik geniet dat ik dit meemaak maar pff wat een gedoe deze twee dagen. Hopelijk gaat het morgen beter morgen word een drukke dag en werk de hele de hele dag dus doe maar rustig aan féj, lach en ga lekker slapen.

Veel liefs allemaal en like wanneer jullie genoten hebben van mijn verhaal. Gewoon op dat hartje klikken X