Day -2.9 to enjoy

En hoe leuk willen we het dan weer maken 🙂 ik loop weer wat verder en na tien minuten lopen kom ik op een heerlijk terrasje terecht, licht langs een drukke straat. Houten tafels, barbecue geur, blikken met vuur erin en een ijzeren plankje erop en bakken maar. Ow echt wat heerlijk dit, ik ben er maar gaan zitten en daar keken ze van op, ze spreken een klein beetje Engels maar ik zit met een cola hier wat te typen. Beetje gek die laptop op tafel terwijl iedereen hier gezellig aan het doen is. Heerlijk dit stukje weer 🙂 Morgen moet mijn broer dit even zien kijken of hij wat wilt eten hier.

Wat merk ik toch aan mezelf hoe goed ik in mijn vel zit en dit vaker moet ondernemen, gewoon de wereld in trekken en kijken waar we stranden. Een taal spreken waar je bent geeft toch altijd meer binding en contacten dus volgende keer neem ik meer mee dan een paar worden waar ik het nu mee doe. Wie weet wat voor me ligt 🙂 ik denk wel effe aan mijn broer nu, want die stapt over een uur het vliegtuig in en vind het gewoon zo fijn dat hij bij me is in deze tijd.