End of my weekend Schiermonnikoog

Pff wat een dagje. Er staat vandaag wind maar ik heb geen zin, ik ben vroeg opgestaan na een avontuur van een wildvreemde man wat naast me kwam liggen midden in de nacht. Blijkbaar was hij dronken en knetter van de drugs. Hij kwam naast me liggen en niemand greep in. Lag ik dan aaahhh wat nu. Uiteindelijk zelf opgestaan en hem uit bed getrokken. Gelukkig kwam maarten en Jochem te hulp en hebben hem het huis uit gebonjourd. Na dat de politie de jongen heeft opgehaald was het weer rustig. Daarna nog geslapen tot acht uur en ontbeten. Weer teveel zoetigheid en pindakaas met saus van gisteren….

En toen kwamen er wat mensen van de groep binnen en ben ik even gestopt. met het typen van het verhaal. ik zit weer in hetzelfde restaurant waar ik gisteren ook zat.

Was wel gezellig maar ben een beetje uit mijn flow..

We gaan dadelijk met de boot van half vijf weer naar de overkant, terug naar lauwersoog. Een boot eerder dan gepland omdat het eigenlijk geen fijn weer is en de wind wel iets waait maar vlagerig is. Dus ik vertrek zo ook, maar nog even een dubbele espresso en dan over 30 min vertrekken. Apart zo ook vandaag weer. Ik voel dat ik wat emotioneler ben, zal wel door de alcohol komen die ik dit weekend weer eigenlijk teveel gedronken heb. En teveel gegeten pff wy. Apart maar wel fijn dat mijn voldoening anders is van iets eten of drinken. Het was de moeite niet om voor het eten of het biertje te kiezen.

Het veranderd allemaal en daar geniet ik van. Ik geniet al als ik in de spiegel kijk nu ik net naar de wc ben gegaan. Ik zie dat ik verander hihi heelijk ik geniet. Ik geniet van mijn verhaal wat ik nu kwijt kan en dan met de gedachte dat ik dit stuk wat ik nu schrijf eerst in mijn persoonlijke dagboek wil zetten en niet op mijn blog. Maar ik voel me eigenlijk wel lekker om nu na wat verstoring in mijn verhaal dit dus met Jullie te delen. Zou ik er dan eens een foto bij doen?

Ik loop dan nog effe terug….. haha wel grappig dit. Nou de foto die jullie zien dat ben ik. Hihi mijn eerste hier op mijn website. Ik heb dus de helft van mijn haar in een staartje met elastiekje en de rest hangt los. En met de hoodie die ik aanheb wat van flyboarden.nl is. Wat een weekend met eigenlijk niet de doelstelling die ik had. Lekkere wind was er dus niet en heb alleen vrijdag een beetje gevliegerd. Achja ik heb genoten en dat doe ik nu nog steeds. Ik hoop dat ik op de terugweg nog even langs mijn nichtje kan gaan. Ze heeft wel dienst maar als het rustig is kunnen we misschien nog even kletsen. Kletsen over mijn vagina wat gemaakt gaat worden van Vic haha en de keuze voor Thailand. Hmm ik zal maar eens gaan vertrekken dan fiets ik nog lekker terug via het bos en de duinen, en hoop dat ik nog een besef kan hebben hoe ik hier op Schiermonnikoog kan genieten.

Heerlijk gewoon echt heerlijk om het besef te hebben waar ik nu sta en wat ik nu beleef en me daar goed bij voel met de route die ik fiets met mijn lichaam en geest. We komen uiteindelijk uit op een punt waar ik naar toe fiets en de rust hier op schier geeft me dat besef. Ik geniet en ik laat een traan rustig over mijn wang naar beneden vallen….

4+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *