How the experience of recording myself. I can always see myself how I experienced this period with all emotions.

 

Ja wat gaat er zo wat door mij heen en hoe ik dit allemaal beleef. Ik zit hier bezig te zijn met mijn tweede filmpje wat ik zo dadelijk op YouTube ga posten, de spanning van vorige week toen ik mijn eerste Vlog en persoonlijkheid op internet gooide heb ik nu niet. Ik voel me veel rustiger bij het geheel en de reacties op mijn eerste filmpje geven mij ook die rust dat ik dit graag met jullie wil delen.

En hier merk ikzelf hoe goed het doet dat dat ik tegen een camera kan praten over wat ik beleef, en dat ik dit voor mijzelf altijd terug kan bekijken hoe het begin van mijn transitie met het slikken van hormonen was gegaan. Een levend dagboek wat je erg diep kan raken met de emoties die door je lichaam en gedachtes gaan. Zo ook bij mijn tweede vlog kom ik op een filmpje waar ik merk dat ik het zelf zo fijn en mooi vind hoe ik over mijn emoties en gedachtes kan praten. Het gevoel te hebben wat ik op die avond daarboven op mijn kamertje beleefde en hoe ik daar naar terug kan kijken geeft mij rust.

De rust om dit altijd terug te mogen bekijken, ook al kan dit over een aantal jaren zo moeilijk worden het geeft wel een puur beeld over wat ik toen had meegemaakt. En wat ik dus nu meemaak wil ik ook graag delen en hierdoor zal ik bij deze een Uncutt stukje laten zien dat ik heb opgenomen bij de opnames van Vlog 2. Geheel zonder bewerkingen en zonder dat er in geknipt is. Een beeld van mij wat toen door mij vloeide van gedachtes en emoties.

Geniet van de openheid en gestuntel om sommige dingen meerdere keren te mogen horen.

Transgender zijn Mtf UnCutt versie tijdens vlog 2. Wie ik ben Féj Hyacinthe

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *