Application of my new gender and name has been submitted

Afgelopen maand mijn nieuwe geslacht en naam gevierd, en ook al word ik sinds december 2016 uitgesproken als Féj en eigenlijk is mijn oude naam gewoon lekker van de aardbodem verdwenen, Op wat vergissingen na dan. Heb ik sinds begin januari mijn bewijs voor het wijzigen van mijn geslacht en naam in papiervorm hier voor mij liggen, Dus naar de gemeente stappen is de volgende stap.

Wat mogen we van geluk spreken dat het nu zo makkelijk gaat en dat het pas sinds 2014 juli zo makkelijk gaat is gewoon super mooi. Bedankt iedereen die hiervoor gestreden hebben.

Maar voordat ik naar de gemeente stap wel nog een pasfoto maken en nog iets anders ?

Sinds dat mijn broer zijn achternaam heeft laten veranderen naar de achternaam van onze moeder kan ik als zus niet achterblijven niet dezelfde achternaam te dragen als die van mijn broer. Dus sinds vandaag is de envelop op weg om ook mijn achternaam te veranderen op de post. Nu kan het dus spannend worden want officieel zou het 6 maanden kunnen duren. Dat betekend weer een nieuwe aanvraag voor mijn voornaam maar even ervan uitgaande dat dat gaat lukken zie ik hier geen problemen in.

Ik hoop dus ergens in juni mijn nieuwe paspoort te kunnen bemachtigen en meteen alles eromheen te kunnen regelen.  Nu natuurlijk ook een mooie handtekening maken, wat is het toch mooi alle gebeurtenissen.