9th appointment VUMC 18-04-18

Vandaag weer de laatste dag van mijn week gebeurtenissen waar ik me op verheugd had vorige week. Vandaag waren mijn afspraken in het VUmc, dus bloedprikken, metingen, oeps toch een beetje te zwaar, zal wel komen door de alcohol… en gesprekken met mijn psycholoog en endocrinoloog. En beide gesprekken die ik had waren heel erg fijn. Het was vandaag de dag dat ik
vertelde dat ik eigenlijk naar Thailand wil voor mijn operatie en waarom ik twijfel. Nou in een woord waren de gesprekken zo open en zo fijn dat ik er gewoon over kon praten en er zelfs in gesteund werd. Het is mijn lijf en daar mag jezelf voor kiezen waar jij je goed bij voelt en hoe wij jou daar in kunnen steunen. Echt top gewoon. Ik had dit dus niet verwacht en keek er een beetje tegenop om te vertellen, hoorde genoeg verhalen dat ze het eigenlijk niet fijn vinden maar ik voel me door dit gesprek veel meer gesteund in mijn beslissing. Natuurlijk besef ik dat de operatie niet in zijn geheel vergoed word als ik dus naar Thailand ga en dat ikzelf alles zelf moet regelen met de operatie en zorgverzekering dat ik meer uurtjes zal dilateren en eigenlijk nog wel wat meer. Ook dat wanneer ik een correctie wil of wanneer er iets mis is gegaan bij de operatie ik naar Thailand moet gaan maar dat probleempjes buiten corrigeren dus andere problemen gewoon je hulp hier klaar staat dus dat is gewoon top en zo hoort het dus ook. Dus ik vond het zo fijn om dit gesprek gehad te hebben en ik merkte dus de openheid. Dat deed zo goed en ik voel me ook erg fijn, natuurlijk voel ik me fijn.

Ik zit hier in de heerlijke zon en heb een week achter de rug wat wat teleurstellend begon maar nu zo heerlijk eindigt dat ik gewoon echt naar Thailand wil. En dat ik daar nu verdere stappen voor ga zetten… wie wil er mee?
Een heerlijke dag gehad met mijn nichtje en natuurlijk weer voldoende gepraat over vanalles en nog wat en volop genoten van de zon, winkelen, oeps toch weer een superleuk truitje, ja weer iets met streepjes, ijsje gegeten, super diner gehad en genoten. Nu ga ik verder genieten van de heerlijke zon hier in het amsterdamse bos, en ga ik nog naar de film in utrecht v anavond. Dus een mooie afsluiter van deze week. Morgen natuurlijk werken dus op naar meer xx

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *