What a week :)

Nou de dinsdag was dus de dag dat ik alles bij de Huisarts heb laten testen en waardes heb opgemeten, en daarna door ben gegaan voor de röntgenfoto. En dat verliep goed, genoeg bloed afgetapt en twee spuiten laten zetten voor inentingen. En daarna door naar C in aken, even een kopje koffie gedronken om halftwaalf in Café Hase. En daar een goed gesprek begonnen over ons en wat we willen en waar we staan, een gesprek wat zich doorzette richting de namiddag en eindigde bij haar thuis om een uur of vier. Hierna ben ik vertrokken neet ’s-Hertogenbosch en na een parkeerplaats gevonden te hebben wat gratis was nog even door de stad gelopen en om zeven uur aangeschoven bij de rest van het gezelschap. Met z’n vijven waren we en terwijl we elkaar alleen kennen via een forum was de connectie erg goed en was een gezellige avond, samen met de tapas die we hebben gegeten in La Cubanita. Nadat ik ben opgehouden met het flirten richting de bediening… Mathijs was zijn naam 🙂 ben ik vertrokken richting mijn nichtje in Utrecht. Rond middernacht was ik daar en hebben we nog even bij gekletst en nadat zij haar eerste oproep voor werk kreeg ben ik het bed ingedoken. De dag erna heb ik niet veel gedaan, ik heb een middag doorgebracht samen met Okke 🙂 de Teckel van mijn nichtje. Het was druk bij haar op werk en de middag lunch ging niet meer lukken. Ik ben dus best vroeg naar Amsterdam gereden om wat files voor te zijn, en in Amsterdam zou ik samen met mijn twee jongste nichtjes gaan eten. Bij de Kiebert zijn we uitgekomen en hebben na een mislukte bestelling drie keer risotto met kaas gegeten in plaats van risotto met vis. Een foutje wat de gesprekken onder elkaar niet in de weg stonden en we hebben heerlijk doorgebabbeld, met het besef dat het op een dag na exact twee jaar geleden is dat wij met z’n drieën ook in Amsterdam zaten 🙂 dus het was een heerlijke avond en na elkaar gedag gezegd te hebben en nog even grapjes hebben gemaakt over Vic die gaat verdwijnen ben ik weer terug naar Utrecht gereden. Eenmaal weer daar nog even snel een wrap besteld en rond een uur lagen we in bed. Zij had die dag erna ochtend dienst dus de ochtend werd ik weer samen wakker met Okke 🙂 na een dagje luieren en wat gelezen te hebben was het rond vier uur dat mijn nichtje klaar was en zijn we nog even snel Hilversum ingedoken en terechtgekomen bij Chilly, een lingerie zaak. Een plek waar we al tegen elkaar zijden als ik echte borsten heb kopen we hier een mooi setje 🙂 en omdat ik nu een jaar aan de hormonen zit en mijn borsten een Cup B hebben bereikt vind ik het een genot op te gaan passen.

Tien minuten na sluitingstijd (18uur) liep ik naar buiten met een nieuwe BH, Slipje, en Suspender voor mij jarretels van Lisa Charmel (nuit élégance) nou ik heb het dus geweten 😛 maar om eerlijk te zijn geeft de bh mij terwijl ik deze nu aan heb een heerlijk gevoel en zit ook een tuk fijner dan wat ik gewend was. Maar op dit ieder maand te doen gaat een beetje ver. Maar misschien kan ik dit komende zondag wel aan, wie weet hihi. Hierna nog was gekocht wat ik niet aan ieders neus ga vertellen, daarna hebben we pasta gegeten in een gezellige pasta zaak verderop in de staart. Met een afsluiter bij haar thuis en een mooi gesprek hebben gehad in slaap gevallen. De dag erna was ik dus nog steeds bij mijn nichtje en heb ik weer niks gedaan tot een uur of drie en daarna heb ik risotto gemaakt. 🙂 en een heerlijke wijn gedronken. Een avond die rond acht uur begon en ook weer vroeg eindigden. Een paar dagen van niks doen en alles rustig aanpakken, wat gelezen en niks gedaan. De zaterdag ochtend zette zo door en na ontbijt op bed te hebben gehad rond drie uur naar huis gegaan.

Eenmaal thuis rust proberen te vinden, maar op een of andere manier werd ik knetter gek van al dat moois waar ik in zit en alles wat komen gaat en ik merkte dat ik me onrustig voelde. Een gevoel wat niet fijn is maar wat er soms gewoon is. En na de avond beneden doorgebracht te hebben met wat wijn en een Talisker whisky in huilen uitgevallen nadat ik twee films heb gekeken. Gewoon huilen van verdriet, onwennig voelen van wat eraan gaat komen. de spanningen die spelen van al het moois dat komen gaat en het verschil wat ik meemaak tussen nu en vroeger. Mezelf voelen in wie ik ben en dat dat helaas een lente jong heeft mogen duren. Verdriet van al het moois dat ik nu meemaak en waar ik nu sta als persoon in wie ik ben. En daar merk ik dat ik soms genoeg kan huilen, en genoeg verdriet in vind met wat er allemaal gebeurd en hoe mooi ik alles vind. En dat met een dag die komen gaat.

De dag die zondag heet en dat ik richting de Ardennen ben vertrokken voor een ontmoeting met A, en we hadden het middaguur afgesproken en na wat zoeken arriveerde ik een kwartiertje later bij haar thuis. Ze woont in het frans talig België in de Ardennen, een gebied wat ik erg mooi vind en naa een geweldige wandeling langs het water de berg omhoog geklauterd te hebben en in de volle regen terug liepen mooie gesprekken gehad samen en dat vorderde bij haar thuis in wat lekkere kaas en wijn. En alweer veel gezelligheid met gesprekken die genoeg vragen onbeantwoord laten maar waar we zelf vaak mee bezig zijn. Maar wanneer het dan toch zo gezellig is en we een tweede fles openmaken word het ook snel laat. En zo, zoals zo vaak bij mij kan gebeuren is het middernacht en lijkt het me een goed idee toch maar naar huis te gaan 🙂 na een uur gereden te hebben moe thuis aangekomen meteen in bed gevallen.

Na dat heerlijk slapen wakker geworden en gedacht hebbende laat ik maar weer eens Netflix aanmelden en de hele dag niks gedaan. Weer niks doen en de hele dag in bed films en series gekeken. En begonnen met de film battle (dansfilm) daarna Below her mouth…

we gaan ergens naar toe…

En hierna bijna alle twee de seizoenen bekeken van You me her. En wat was dat een heerlijk lachwekkende en ideevolle serie die ik tot net na een heb bekeken en in slaap ben gedonderd van weer niks doen.

maar vandaag werd ik wakker met een paar doelen. De eerste was de afspraak om elf uur met mijn psychologe. Na een best wel goed gesprek over wat er de laatste maand is gebeurd tevreden afgesloten. Hierna was de planning om dus naar Assen te gaan daar in het noorden van Nederland voor die tweede Referal letter voor mijn operatie.  Dus na wat onhandigheden in de afspraak een goed gesprek gehad en een mooi papiertje gekregen voor de goedkeuring van mijn operatie. Dus zo ben ik dus beland daar in Assen in het café waar ik nu zit. En hier ga ik ook afsluiten met een gevoel van klaar te zijn met alle papieren en voldoeningen om te regelen voor mijn operatie en hoef ik ze alleen nog maar op te sturen. Voldaan zit ik hier na dit lange stuk belevingen. Ik voel me moe en ga dus zo weer terugrijden naar huis, maar ik maak nog even een stop bij mijn nichtje en bekijk of ik dan blijf slapen of door rij naar het zuiden.

De dagen die ik nu vrij heb van het werk doen goed en omdat ik het zo druk heb met mijzelf en meemaken met dit alles en de afspraken die de rest van de week nog opstaan. Is de rust die ik mezelf nu geef enorm goed, want er gebeurd gewoon veel in mijn hoofd. Zo is de elfde die het vandaag is een grote dag die de toekomst best een grote wending kunnen geven. Iets wat ik morgen pas zeker zal weten is na mijn wetende goed en ik kijk uit naar de dagen die voor me liggen. Zondag gaat spannend worden en hoop ik dat ik financieel ook alles kan voldoen voor mijn operatie. Maar dat kan ik nu nog met zekerheid niet zeggen. Maar met alles wat er gebeurd merk ik ook dat er veel emotie los komt. Mooie en moeilijke emoties door elkaar en niet altijd makkelijk. Op weg naar dit alles 🙂