latest psychologies conversation vumc

Waar ga ik dan verder, zo nu bijna een maand na mijn laatste post zit ik in Hilversum dit te typen. En dat voelt als een lange tijd dat ik niks geschreven heb, voornamelijk omdat ik de laatste maand heel veel heb gedaan. Genoeg gewerkt voor de vier dagen in de week dat ik in het café aanwezig ben en de overige drie dagen veel in de tuin bezig geweest. Mede daardoor merk ik dat mijn lichaam moe is en ik eigenlijk wel wat slaap en rust kan gebruiken. Die rust kan mijn vagina ook wel gebruiken want het gaat er soms daar beneden ook vermoeiend aan toe. Dit komt natuurlijk door de intensiviteit waarmee ik werk en bezig ben, maar ook wel doordat ik het heerlijk vind om wat te masturberen of seks te hebben. Maar volgens mij is dat niks nieuws voor de mensen die mijn blog vaker gelezen hebben.

Maar ik zit nu eindelijk weer eens ergens waarmee ik dacht dan kan ik effe wat schrijven en mijn gevoel uiten met de verschillende mooie gebeurtenissen die ik heb meegemaakt. Niet zo uitbundig en vol als mijn vorige post over Berlijn, maar wat rustiger. Misschien wel helemaal niks spannends aan. ik zit dus in Hilversum bij restaurant PARC, misschien een beetje fancy maar dat was mijn vorige aankoop ook, ik ben weer bij Chilly langs geweest voor wat lingerie te bekijken en te passen. En eigenlijk kwam ik voor een ding en dat was een body, en dat is gelukt en ben daar erg blij mee. Hoe blij ik ben met mijn bankrekening is altijd een tweede wat er komt kijken bij Chilly want goedkoop is het allemaal niet, gelukkig was er uitverkoop ?

Nu bevind ik me niet alleen in Hilversum voor de lingerie, ik had gisteren een afspraak op het VUmc in Amsterdam voor mijn laatste psychologisch gesprek met mijn psycholoog. En dat gesprek was fijn en erg open, een goed gevoel aan overgehouden en zij volgens mij ook. Na het gesprek heb ik nog even mijn bloed laten testen omdat de waardes niet helemaal fijn waren de vorige keer en ben dus weer benieuwd naar mijn bloedwaardes, de eerste die ik vandaag al binnen heb zijn positief en beter dan de vorige uitslagen en dat voelt goed. verder moet ik nog even wachten op mijn waardes van mijn testosteron en 17beta-estradiol.

Eenmaal klaar met dit alles ben ik een broodje gaan eten in de Appie die voor het VUmc ligt, en eenmaal bezig met mijn eerste hap van dat broodje werpte ik een blik in mijn mailbox. Een reactie voor het onderzoek waar Dr Özer mee bezig is, een onderzoek naar de welbevinding van seksualiteit en gevoel na een vaginaplastiek of falloplastiek. Dus in de mail vroeg ze of we een afspraak konden maken va skype of in Amsterdam als ik toevallig daar zou zijn. Dus ik reageerde meteen hierop met een kort antwoord ‘’ik ben nu in het VUmc’’ een aantal minuten daarna een telefoontje, Dr Özer et de vraag, komt het uit om nu dat interview te doen. Um ja zeker makkelijk ben er nu toch, dus zo geschiedde en dit leidde dat ik een gesprek had met Dr Özer. Eindelijk een gesprek met haar zo ging het idee in mijn hoofd, mede omdat ik over haar had geschreven over haar operaties en dat ik vertrouwen had in haar maar uiteindelijk toch gekozen heb voor de operatie in Thailand bij Dr Chettawut. Maar hierdoor merkte ik ook dat het gesprek wat we hadden enorm fijn was omdat zij ook echt enorm veel weet hierover en dat was zo fijn. Ik voelde een enorm vertrouwen in haar en dat is erg fijn en positief, voor mij maar ook zeker voor de mensen die door haar worden geopereerd. Dat voelt dus gewoon goed en zo vorderde het gesprek ook fijn. Verder weet ik niet of zij iets aan mijn verhaal heeft, ik denk van wel maar anders sta ik zeker open voor meer vragen van haar. Een ontmoeting uit het niets wat enorm fijn aanvoelde en waarvan ik ook wat heb geleerd in het vertrouwen met mijn vagina en de omgang daarin, en zo merk ik dat als je vragen hebt ook al denken mensen dat het een ongepaste vraag is, ergens is het enorm goed net deze vraag te stellen voor de wetenschap met je eigen lichaam. En als ik dan kijk naar mijn lichaam en voornamelijk mijn vagina kom ik iedere week weer verder met hoe alles werkt en wat het aankan, dat ik bijvoorbeeld mijn wond aan de buitenkant rustig mag masseren voor een betere genezing en dat amandelmelk en erg goed alternatief is voor het glijmiddel wat ik nu gebruik. En zo heb ik een erg fijn gevoel overgehouden aan deze dag. En ben ik erg blij met mijn nichtje wat verloskundige is, ik krijg van haar zoveel fijne info over het lichaam daar beneden wat mij ook weer zelfvertrouwen geeft hoe het allemaal werkt. Maar dat ontdekken doe ik lekker zelf 🙂

Verder geniet ik enorm van mijn vrouwelijkheid en kan niet wachten om mijn nieuwe body te laten showen in Club KitKat en wie weet nog ergens anders. En zoals mijn dagjes gaan zit ik nu verder te dromen met de mogelijkheden die voor mijn neus verschijnen en wat ik graag wil bereiken. Het huis opruimen gaat daardoor ook de goede kant op en hoop ik een eigen appartement te realiseren om mijn tweede etage en slaapkamer op de zolder. Dus flink bezig met de leefbaarheid in het huis en de tuin, want in de tuin gaat het project verder om via marktplaats alles gratis te kunnen krijgen voor een terras en looppad door de tuin heen. Samen met B en M hebben we 6-kub grond uit de tuin gegraven en is er 3-kub zand voor het terras teruggekomen. En is al een klein gedeelte klaar wat zichtbaar is in de foto. Heb er zin in om verder te kijken en kijken wat er allemaal kan met het huis. Ook staat de kermis voor de deur in het dorp waar ik werk en wat altijd wel een mooi moment is van mijn transitie, iets wat 25 augustus gebeurde drie jaar geleden 🙂