Day -4 Flying

Day -4 donderdag word vrijdag, meteen op dag -3

Nou om het dan maar even te doen, nog nooit eerder in een vliegtuig geschreven en ooit zal dan vandaag de eerste keer zijn 🙂 een vlucht van net geen elf uur en de eerste keer dat ik zo lang heb gevlogen, nu achteraf op een uurtje na dan. Kijk ik er wel oké op terug maar rond de passage van vijf uur te gaan lag ik even te denken, en wanneer je gaat denken dan duurt het toch allemaal langer. Maar zo tussen de twee en drie uur nog te gaan genoten van een zonsopgang, wel leuk en nog nooit eerder op deze manier gezien en meegemaakt dus. Verder was mijn dag goed begonnen en met te weinig slaap begonnen aan mijn reis naar Thailand Bangkok.

Ik ben rond een uur of half acht opgestaan en maar lekker een ontbijt gemaakt en een broodje gesmeerd voor de middag in de trein. Maar ik merkte na mijn yoghurt met zaden en een banaan dat ik niet veel honger had de rest van de dag. Verder nog even gedoucht en vertrokken naar Maastricht, de auto bij mijn broer gezet en even gedacht aan hem en zijn vrouw. Die zitten nu even ergens anders en een groet te geven aan haar. Ik nam de taxi die mij keurig afzette voor Cafe Wijck, daar plaatsgenomen en werd ik verrast door M. Ze kwam binnen gaf me en knuffel en een parel, een parel ketting wat ze bij mij omdeed en gaf voor geluk. Wat een mooie verassing en dat terwijl ze in haar pauze dus de gok heeft genomen dat ik net daar zou zijn, zo mooi dit en zo een fijn gevoel van binnen. Nou wat kan er dan nog mis gaan 🙂 nou eigenlijk niks de hele dag verliep gewoontjes en fijn trein op tijd en ook al had ik het verdomde koud op het perron en bij aankomst op Schiphol.

Daar op Schiphol had ik afgesproken met mijn nichtje M en uiteindelijk een warm plekje opgezocht en koffie gedronken. Hier mijn broodje opgegeten en samen naar KLM gelopen om mijn koffers te droppen. Wat een verschil met de laatste keer zeg, ik mag alles zelf doen. nee ik moet alles zelf doen, de winst moet ergens vandaan komen haha. maar alles verliep goed en het werd duidelijk aangegeven, het was gewoon even wennen en nieuw maar het ging allemaal goed en best gemakkelijk.

Zo ook bij de paspoort controle liep het allemaal automatisch en vanzelf en ook wel erg snel. Al met al gewoon relaxed. Ik had met M wat lang doorgekletst want ik dropte mijn koffer pas tegen vier uur aan terwijl ik om vijf vloog. Ben benieuwd welk koffer als eerste door het poortje komt bij het ophalen 😛 verder heb ik dus nog wat rondgelopen en een boek gekocht, alsof ik er nog niet genoeg bij me had… Francesc Mirales, Wabi Sabi. Een schrijver van het wat bekendere boek ikigai wat ik ook gelezen had, en omdat ik niet veel makkelijk te lezen boeken bij me had toch dit boek ook gekocht omdat ik het eerder al overweegt had. Verder dus aan boord gegaan en terwijl we even wachtte voor de landingsbaan, weer dat mooie gevoel gekregen van opstijgen van het vliegtuig, ofja ik vind het een fijn gevoel. Zelfs turbulentie kan ik als aangenaam en fijn bestempelen. Maar eenmaal zittend en wat gelezen te hebben kwam daar het avond eten, tja eigenlijk had ik geen honger en ik zat op het randje van mijn begin met het schema voor de Bowel Cleansing Schedule. Een foto van het schema waar ik me aan moet houden, en eigenlijk kijk ik er niet van op. Maar ben zelf erg benieuwd hoe ik het ga meemaken en ondervinden op de wc pot. En dus ook met het ontbijt nu net een jus en een koffie genomen en niks te eten zoals ook bij het avond eten. En nu begonnen met het opschrijven van mijn dag -4. Maar we gaan over 40 minuten landen en ik kijk er naar uit om dadelijk mijn open hakken aan te kunnen doen panty uit te doen en het warme weer in me op te nemen. En dan wil ik gewoon effe graag in het zwembad springen. Iets wat na de operatie even niet meer zo snel kan. En zoveel dingen wat dan even niet meer kunnen. We gaan het zien en ik heb er zin in 🙂

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *