Day -5 instead of -6.

De dagen die komen….

Nou daar staan we dan, een koffer wat bijna is ingepakt. Een gedachte van geluk gaat door me heen, en met dat wetende voel ik me opmerkelijk rustig. Ik ga dit verhaaltje nu typen op mijn kamertje thuis, een laatste moment dat ik nu nog thuis zit want morgen vertrek ik, vertrek ik voor dertig dagen naar Thailand. Ik verblijf voornamelijk in een hotel in de stad Bangkok, en 5 dagen in een kliniek. Maar zoals alles toch wel fijn was voorbereid en ook al waren er mogelijkheden dat het niet helemaal zo zou verlopen zoals de planning zijn er dus een paar kleine wijzigingen met betrekking op de reis en operatie.

Mijn broer komt een dag later, dus we vertrekken morgen niet samen. Ergens vind ik dit natuurlijk erg jammer maar zoals ik het nu bekijk vertrek ik in mijn eentje naar Bangkok voor een reis dat ik onderneem en waar mijn liefste broer bij me komt zijn. Een teken van zo veel liefde en zo trots dat ik ben op mijn broer 🙂 welk moment zal er komen tussen ons twee, momenten wat ik op me af laat komen waarvan ik er een kan bedenken waar ik naar uit kijk. Het moment dat hij dadelijk voor de eerste keer naast me staat daar in de kliniek en dat we elkaar in de ogen kunnen kijken. Dat moment kijk ik naar uit 🙂 laat het maar op me af komen.

En vanochtend keek ik in mijn mail en had ik een bericht van Dr Chettawut, de operatie word verplaatst naar veertien Januari. Een dag eerder dan mijn planning maar waar ik heel graag naar uitkijk. Dus de dag dat ik land heeft hier direct betrekking op omdat ik nu van de eerste dag al niks meer mag eten en me meteen aan de planning ga houden om mijn darmen helemaal leeg te krijgen en dat er plek en rust genoeg is in mijn lichaam om een gaatje te vinden daar beneden…. Wat een lichaam, wat een verschil in wat kan. En wat voel ik een geluk in mezelf dat dit kan, ook al had ik heel graag meer gehad daar beneden. Zo iets als een baarmoeder met eierstokken en de mogelijkheid wat dat met zich meebrengt. Maar dit is dromen naar onwerkelijkheid, ook al is het zo mooi 🙂

Maar alles wat hier nu gebeurd is een droom waar ik middenin zit en waar ik heel erg veel van aan het genieten ben, en zo heb ik de afgelopen maand ook heel veel genoten in wie ik ben. De afspraken die afgelopen week nog voorbij zijn gekomen doen me erg goed en geven me enorm veel kracht in wie ik ben, en wat er over vijf dagen gaat gebeuren. Dus morgen ga ik vertrekken en al het papierwerk is geregeld en staat klaar, de planning is dat ik mijn reis begin in Café Wijck om daar nog even een dubbele espresso te drinken en iemand beloofd heb nog even goede dag te zeggen 🙂 rara wie. Daarna vertrek ik dus vanuit Maastricht met de trein naar Schiphol en vandaaruit vlieg ik rechtstreeks naar Bangkok en is mijn reis begonnen.

En dan merk ik de kracht die dit allemaal met me doet en vooruitbrengt in mijzelf, een steen die ik nu vasthoud en meeneem naar Thailand want het voelt zo goed <3 <3

En wat een mooie mensen leven toch om mij heen, en wat een mooie berichten krijg ik van ze. Ik geniet hier enorm veel van en merk dat dit me enorm goed doet. Dank jullie wel allemaal 🙂

One Reply to “Day -5 instead of -6.”

  1. Succes lieve Féj

    Ik vind de kliniek aan de buitenkant maar armoedig, maar het gaat om wat er achter die voorkant zit. En Dr Chettawut is wereldberoemd op zijn vakgebied.

    Ik mag niet naar Thailand van mijn vrouw dus mijn SRS zal in NL, D of B zijn.
    Dikke Knuffel
    Liefs Marica

Comments are closed.