4th, 5th and 6th appointment for laser treatment

Mijn laserbehandelingen lopen vertrouwd door en vrijwel iedere maand zit ik hier, om mijn donkere haren op mijn gezicht te laten verwijderen door een laser. Maar sinds ik heb gekozen voor de techniek van mijn operatie, bij Dr Chettawut hoeft de behandeling beneden bij vic alleen nog maar worden uitgevoerd bij mijn perineum. Bij mijn perineum komt de ingang van mijn vagina en omdat dit een operatie gebied is mag ik hier vier maanden voor de operatie geen laserbehandeling meer laten uitvoeren. Dus in september is mijn laatste laserbehandeling bij mijn perineum en dan is ook de datum dat ik er tien behandelingen op heb zitten, en gaan we verder kijken hoe het met mijn bijna verdwenen baard gesteld is.

Nu merk ik bij mijn zesde behandeling dat er rond mijn kin en lip nog echt de nodige haren zitten die soms echt zichtbaar zijn, ook al heb ik me net geschoren. En dat irriteert me op de momenten dat ik ze voel, meestal zo wanneer ik ga slapen en mijn gezicht was dan voel ik ze zitten. Gelukkig ziet niemand ze dan maar voor mijzelf zal ooit de opluchting komen dat die dikke zwarte haren verdwijnen. Het is dus het gevoel van die dikke zwarte haren die me dus irriteren en echt voelbaar zijn.

Gelukkig nu na de behandeling zijn ze weer even voor een dikke week verdwenen en zal de dag er aan komen dat ik dit gevoel niet meer zal hebben en in de spiegel kan kijken zonder een baard te zien. Wat een geluk dat dit kan en dat ik meemaak hoe het voelt. Ook al is de behandeling niet de fijnste ik merk wel hoe blij ik ben als ik weer mijn behandeling heb gehad en met mijn witte huid van de crème weer naar buiten loop. Oké zoals vandaag is dat niet zo fijn want ik ben met het openbaar vervoer en dat is toch anders dan met mijn auto waar niemand je echt kan zien.

Maar ach het is maar een witte crème het ziet er gek uit maar gelukkig weet ik waarom ik het doe, effe een andere gedachte op en verder naar mijn besef hoe blij ik ben dat ik mijn leven leef, ook al is dit niet het makkelijkste moment.