Ours -2 surgery

Daar lig ik dan op mijn telefoon wat te typen. En wat gaat er wel niet door mij heen nu ik hier lig. Ik hoor dat ze bezig zijn. En ik ben net geschoren daar beneden. En dan weet je dat het gaat gebeuren. Ergens voel ik me nu rustig, ik lig hier en schrijf nu dit. Weet wat er gaat gebeuren en dan gaat er vanalles door je hoofd heen. Fije momenten en mindere. Hoe goed weet je wat je doet met deze grote ingreep. En nu ik dit weer zeg kijk ik om me heen en merk dat ik dit wil. Ook al lopen de spanningen steeds verder omhoog. Ik kreeg van DR Chettawut net nog een fijne knuffel en keek me ook even goed in de ogen aan. Dat doet wel veel. Maar niet zoveel als de knuffel van mijn broer in het hotel. Wat een fijne liefdevolle knuffel dat was 🙂

Geen idee hoelang ik hier nog zo lig. Ik wil naar binnen 🙂 wel gijn zo dat ik nu een verhaaltje ben aan het typen ik krijg hierdoor steeds meer zin om gerust te zijn. Of iets wat me op het gemak brengt. Ik kijk of ik dit verhaal dadelijk nog afmaak. voornu ?

2 Replies to “Ours -2 surgery”

    1. Ben er weer en Ik voel me Heel goed:). Beetje duizelig en shaky hands, moeilijk typen ?❤️operatie duurde 9 uur. En goed verlopen. Plafond draait als ik ernaar kijk dus heb genoeg medicatie op om geen pijn te hebben:)

Comments are closed.