7th and 8th appointment for laser treatment

Waar sta ik met mijn baard en hoeveel lasersessies zijn er nodig. Tja daar stond ik vorige maand bij mijn zevende sessie voor het weg laseren van mijn baard en perineum, maar door de hoeveelheid zon en het niet goed kunnen beschermen tijdens het werk was ik soms toch wel verbrand en dat gooide roet in het (eten) behandelen van mijn baard. Dus helaas heb ik mijn baard die keer niet kunnen laseren en daar baalde ik toch wel erg veel van, want het was voor mijzelf erg duidelijk dat het niet gebeurd was. Dus ik kijk uit naar morgen dat mijn baard wel gewoon gelaserd kan worden en kan niet wachten op weer dat mindere gevoel van geen haar.

En nu merk ik dat ik veel donkere haartjes heb wat betekend dat ik nog niet aan de IPL behandelingen hoef te beginnen, of dat fijn is? tja ik heb weinig blonde haren op mijn baard en de hormonen zullen dit ook niet doen veranderen. Wel op de rest van mijn huid, daar is het een klein beetje zichtbaar dat de haartjes minder dik zijn en blonder aan het worden zijn. Dit blonder worden komt natuurlijk ook door de hoeveelheid zon wat aanwezig is geweest. Maar al met al heb ik zin in morgen, ook heb ik zin in morgen om mijn verhaal te kunnen typen van wat er voor mij gebeurd is tijdens de zes dagen werk. En de kermis die daar bij behoorde. De zes dagen die me weer verder brachten in waar ik sta en hoe ik toch wel veel gemerkt heb van vermoeidheid en een moeilijker probleem met het mannelijke geslacht. Maar dat vertel ik morgen, nu tussen de films door vertel ik dit verhaal. Veel rust kan ik wel gebruiken en dat is dus proberen bij te slapen, gezond eten en lekker film kijken 🙂 even niks, maar met een gevoel van ik wel eigenlijk feesten. Gewoon uitgaan en meemaken hoe alles nu verloopt, een gevoel hebben tien jaar jonger te zijn in mijn beleving.