A little bit of my thoughts

Waar ga en sta ik met mijn gedachte, en hoe goed kan ik mijn gedachte werkelijkheid maken. De afgelopen weken waren druk door de mooie bezigheden die ik heb mogen ervaren, en waar mijn gedachtes die ik daarvoor had ook grotendeels uitgekomen zijn. En zoals mijn gedachtes zijn over toekomst en waar ik naar opzoek ben, kom ik stapje voor stapje dichterbij om mezelf te vinden. Mezelf vinden zonder oordeel van mezelf en de mensen om mij heen. En dat gebeurde de afgelopen weken erg veel, geen oordeel voelen en meemaken. Openheid in mezelf zien en op ontdekking gaan met mijn nieuwe lichaam. En merken dat er een mooie vriendschap is tussen mij en C, en deze vriendschap is in Berlijn alleen maar sterker geworden tussen ons, iets waar ik heel veel van geniet en waar ik mezelf ook enorm in zie groeien. Ook hier in mijn omgeving heb ik meer vrienden gemaakt en mensen waar ik vriendschapen mee herstel die er vroeger waren, en door tijd weer bij elkaar komen.

Waar ga ik dan mee beginnen zo zittend in café HASE in Aachen, insta #fejhyacinthe voor een leuke foto : ) ga ik meteen beginnen met mijn nachtelijke avontuur in Berlijn of de dansgroep waarmee ik een heerlijke voorstelling mee heb gedaan in het theater van Kumulus. Of begin ik met het gevoel wat ik heb overgehouden aan de filmopnames in het kasteel van oud Rekum. Of ga ik deze opsomming van bezigheden skippen en voelen hoe ik meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn lichaam en mijn doen en laten hierin. En dit beleefde ik dus de woensdag nacht en ochtend daar in Club KitKat, ik voelde me heerlijk om mezelf te kunnen tonen in de lingerie wat ik aanhad en samen heb gekocht met mijn nichtje. En ook al wil ik nog wat extremer gaan om op een zaterdag deze club te bezoeken, het was goed om eerst even de rustigere avond eerst te doen. Want ik merk dat ik soms toch echt meer wil met wat mijn lichaam nu aankan.

Ik begin en blijf alweer haken op mijn seksualiteit en de ervaring die ik graag wil beleven, en ook al ben ik dit stukje begonnen met de hak op de tak ik ga proberen het weer bij elkaar te breien. Als eerste met mijn gevoel voor een extremer gevoel wat in me heerst, het gevoel om gedomineerd te worden met seksuele handelingen erbij. Ik merk dat dit komt door mijn hoge libido en het gevoel om meer te voelen in en met mijn lichaam. het trekt me enorm om de soorten clubs te bezoeken zoals KitKat omdat ik me enorm fijn voel met mijn lichaam wat na de operatie in Januari heeft plaatsgevonden. Het zelfvertrouwen groeit enorm en ik voel me enorm vrouwelijk als ik daar dan toch bijna naakt sta in de club, niet direct een vrouwelijk lichaam maar voor mezelf ook echt niet een mannelijk. De vraag of de mannen die ik gekust heb op de dansvloer dat ook hadden weet ik niet maar ik voelde me enorm machtig met mijn lichaam nadat een man zijn vingers toch in mijn vagina stopte. Het leverde een gevoel op dat ik me niet hoef te verbergen achter mezelf en mijn lichaam. Ik kan mezelf tonen met mijn lichaam en dat voelde enorm fijn. En ook al had ik deze avond ook seks kunnen hebben met J, ik heb hem verteld dat ik daar geen zin in had en na een kus zijn we weer de dans vloer opgegaan. Gewoon open voelen dat ik me dus niet meer hoef te verschuilen en vertel dat ik daar geen zin in had, en ook al had ik daar daadwerkelijk wel zin in het leek me verstandig het nog even niet te doen.

En dat kwam door de actie die ik had met mijn dilateer sessie in de middag, ik had namelijk Nr4 geprobeerd (32mm) en  toen bloede ik die namiddag nog een beetje uit mijn vagina. En dat gaf ook aan dat penetratie niet bevorderlijk zal zijn. Nu een weekje later gaat Nr4 er wel in zonder dat het bloed, maar echt makkelijk is het niet. Zo gaat het niet lukken in een keer iets groots naar binnen te brengen, ik neem nu iedere keer de stapjes van nr1, 2, 3 en dan 4. En ik dilateer nu een keer per dag, meestal wel wat langer dan een uur en ben hierdoor erg blij dat het me lukt om mijn lichaam dit toe te laten zonder enige struggle met mijn spieren en huid. Hoe het daadwerkelijk gaat lopen weet ik niet maar toch is de drang aanwezig om het gevoel van mij maar toe te laten en mijn libido het werk te laten doen. Of ga ik wachten op een moment die voor de maatschappij beter klinkt. Ach ja ik ga me er niet zo over uitlaten maar ik heb werkelijk enorm genoten de tijd dat ik in Berlijn was en dat doet me nu enorm goed. Maar ook al is dit alles een grote beleving, het mooiste aan het bezoekje in Berlijn was toch de vriendschap die ik heb met C, ik vond het fijn om daar te zijn en weer openlijk te kunnen praten over van alles en nog wat. Samen in de universiteit bibliotheek gezeten en discussies/filosofische gedachtes kunnen wisselen. En enorm kunnen genieten van ons opmaken en omkleden om uit te gaan. en het samen kunnen zijn zonder onze eigen wereld te verstoren. Ergens in Juli wil ik weer graag langskomen bij haar en dan kijken of het op een zaterdag en zondag gaat lukken : )

Verder neem ik dit weekend even wat meer rust, zo ga ik dadelijk dansen en bekijk ik weer eens een filmpje in de Lumiere, morgen nog even naar de tandarts en dan ga ik mijn huis weer eens bezoeken voor een goed boek en gedachtes om over de mogelijkheid weg te gaan uit Limburg en een grotere stad te bezoeken als nieuw onderkomen en beleefwereld.