Weekend schiermonnikoog.

Zo lekker. Vroeg vertrokken en op weg naar Lauwersoog om daar de boot naar Schiermonnikoog te pakken. Ik ga weer een weekend weg met de bende waar ik vorig jaar en de laatste veertien jaar ook mee naar Schiermonnikoog ben geweest. We gaan kitesurfen en kiteboarden. Sommige gaan dus het water op andere blijven liever op het strand, om lekker uit te waaien en te genieten van het heerlijke eiland.

Een weekend waar ik zo van kan genieten. En dit al voor de 13de keer. De eerste keer was op mijn negentiende en dit beviel zo goed, ondanks me gekneusde enkel… was het dus een weekend om nooit te vergeten. Het jaar erop vergiste ik mij een week…… dus dit is mijn enige weekend dat ik er niet was. Wel het jaar dat ik mijn rug brak  wat op 21 maart gebeurde door bij mij in het zuiden van een te grote hoogte naar beneden ben gevallen door te harde wind en teveel windstoten. En tijdens mijn val dus mijn wervel brak en vier maanden in een korset mocht lopen. Ook de eerste keer dat ik dus in een ziekenhuis lag en mij niet nog bewegen door de arts. Enja dan maar vragen of de zuster je op je zij wil leggen. Wat pas na de 3de dag mocht…. Voorbereiding op volgend jaar :P.

Maar al die andere jaren heb ik dus volop genoten van de openheid van de hele groep en avonturen beleefd met veel vliegers op het strand en in de leuke cafés die Schiermonnikoog heeft. kano varen met L en M en door mijn gelach bijna in het ijskoude water lagen van de Berkenplas haha. Nieuwe mensen ontmoeten en weer leren kennen en samen met B het nodige gefietst en gebuggy’t op het strand. Nu ga ik er dus voor de 13de keer naartoe en ik heb er zin in. Het is de tweede keer dat ik ernaar toe ga als Féj en dit ging ook de eerste keer goed en zo zal het dit keer ook gaan. Er zal veel veranderd zijn voor B. Want hij heeft me nu een jaar niet gezien en mijn stem en lichaam zien er toch wel een beetje anders uit. De rest heb ik afgelopen zomer gezien bij de Summer versie van flyboarden.nl op Schiermonnikoog en met sommige afgelopen januari nog gezellig gegeten.

Dus ik heb er zin in, op naar veel plezier. En omdat ik me heb voorgenomen veel te sparen voor iets wat in 2019 gaat gebeuren ga ik dit jaar niet meer op vakantie dus met dat in mijn hooft effe extra besef dat dit de laatste keer is van even 3 dagen weg voor een jaar, ikk zal wel gewoon twee dagen vrij hebben maar zo ergens naartoe zal minder vaak voorkomen.. Dus ik stap zo weer in de auto en rij lekker door want mijn boot gaat om 1230uur en ik zit nu nog even pauze te vieren in een wegrestaurant hier halverwege.

Grappige aan dit weekend is dat mijn collega van de bar ook toevallig dit weekend gaat en dat wij dezelfde boot hebben. Kijken of ik ze nog tegenkom onderweg en anders wel op Lauwersoog waar de boot vertrekt. Heerlijk heb er zin in. Xx

One Reply to “Weekend schiermonnikoog.”

  1. Howdy! I could have sworn I’ve been to your blog before but after looking at a few of the articles I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I came across it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

Comments are closed.