sick, better again :)

Nou wat een afgelopen drie weken heb ik gehad! Twee weken geleden werd ik op woensdag ziek, nog nooit heb ik van het ene op het andere moment gehad dat ik me zo beroerd voelde zonder dat alcohol in mijn lichaam was. Ik lag vijf dagen plat en ben de deur niet uit geweest, het brak me de dagen erna nog steeds op dat ik me gewoon nog niet echt lekker voelde. Zeker niet zo lekker na de week op Schiermonnikoog en het weekend zo goed verlopen waren met mijn herstel van mijn lichaam. Dus dat ziek voelen kwam als een klap binnen, en voelde gewoon niet lekker. Nu voel ik me weer goed maar mijn slaap is nog niet helemaal top, en soms voel ik me nog een beetje moe van een waas wat in mijn hoofd rond speelt.

Maar nu ik voel me weer helder genoeg voor een verhaaltje over mezelf en terwijl ik die woensdag ziek werd was ik bezig met een verhaal rond de toeloop van mijn SRS in Thailand en hoe ik me nu voel, maar dat ziek zijn gooide even wat roet in de verhaallijn. Maar ik zit nu even bij het wycker kabinet, schuin tegenover mijn favoriete koffiezaak ‘’van wijck’’. Maar omdat er helaas een brand is geweest zo net na carnaval is het gesloten en wacht ik geduldig tot ze weer open gaan. Maar ik zit weer ergens met mijn laptop en dat doet goed en geeft wel een soort rust in mij. Of ik dan ook een leuk verhaal kan schrijven gaan we merken aan de regels die ik hieronder type.

Afgelopen dagen heb ik een en ander op een rijtje gezet met wat mogelijk is in mijn huidige staat van leven en waar ik naar toe kan gaan werken, lichamelijk merk ik dat ik vooruit kom en voel me soms ook goed genoeg om weer terug te gaan werken. Na wat wikken en wegen toch besloten om dit zomerseizoen door te brengen bij mijn huidige werkgever en mijn verantwoordelijkheid door te geven waar ik wil staan in het bedrijf voor komende zomer. En zo zal ik mijn uurtjes werkend doorbrengen in de Barbeau wat gelegen is in België. Sparen zit ook in het programma en het eerste dat ik afgelopen week gedaan heb is toch mijn oude Volvo ingeruild voor een lichte kleine auto, en ik ben dus af van die zware diesel en rij nu benzine. Toch een beetje pit heeft de tweedehands Ford Fiesta wel en we gaan kijken hoe vertrouwd de band gaat worden tussen ons twee. Midden april een grote beurt dus kijken wat de garage gaat zeggen over mijn koop. Maar nu rij ik er erg lekker in en bevalt het goed. Op weg naar de nodige kilometers, en kijken of ik zuinig genoeg kan rijden 🙂

Verder probeer ik weer wat structuur te krijgen in onnodige uitgaves en kijken wat ik echt lees en benodigd heb aan abonnementen die lopen. En dan gaan we ook nog wat per maand opzij leggen om volgend jaar een potje bij elkaar te hebben, een potje als reserve om wat te spelen in mijn leven. Spelen in het zijn van het leven, misschien een andere plek en nieuwe omgeving of vind ik toch een plek in de buurt waar ik me goed voel om er te zijn. Want welke mogelijkheden heb ik met het huis en hoe goed kan ik de spulletje opruimen die ik niet nodig heb. En de spulletjes die me gewoon storen mogen ook een plek krijgen, liefst een goede maar anders toch de container? Eerst kijken wat ik kan verkopen. En dan zien we uiteindelijk het huis ook meer naar de voorgrond komen wat ik er mee kan doen.

Met mijn lichaam en uiterlijk merk ik dat het erg goed gaat en ik voel me met mezelf ook erg fijn, de foto’s worden steeds leuker om mezelf op te zien en hebben meer een natuurlijkheid van vrouw steeds erin van mijzelf en dat doet heel erg goed. De rust hierin om mezelf te zien doet erg goed en zo merk dat de stap die ik in Thailand gemaakt heb me heel natuurlijk bevalt, ook al stoei ik met het onderhoud ervan. Maar dat onderhoud gaat goed en ik voel dat ik met mijn lichaam ook stappen maak hierin, en dus kom ik vooruit om ook weer wat te gaan daten met mannen en kijkend richting mogelijkheden. Ergens half april zitten de drie maanden erop dat ik meer mag met mijn lichaam en het uurtje wat ik dus dagelijks doe komt ook in de buurt dat seks eventueel zou kunnen. Maar ergens zal het dan ooit gebeuren en dat laat ik rustig op me af komen, ik kijk meer uit naar een dagje Sauna en water. Zwemmen en bloot zijn, vrij zijn en te ontspannen op een Thermae ergens. Een beetje gewicht verliezen mag wel maar met genoeg dansen en gezond eten merk ik dat ik een goede richting opga. En merk ik dat ik lekker in mijn lichaam zit, en zo merk ik ook dat ik me wil vertonen op de film die ergens in mei gemaakt gaat worden in wie ik ben met mijn eigen identiteit. Maar dat blijft nog een beetje een verassing, ik heb er zelf veel zin in en ook de vertoning ervan, ook al is dat best spannend. Verder probeer ik mijn SRS verhaal af te krijgen deze week, maar ik beloof niks 🙂