4th appointment VUMC 22-05-17

De 4de afspraak in het VUMC vandaag samen met mijn broer Luc. We vertrekken met de auto en rijden lekker door naar het VU we parkeren is het stadsbospark waar we gratis kunnen parkeren door de verbouwing wat5 er gaande is. Dus even gewacht in de wachtruimte en een kopje koffie gepakt, zoals altijd op tijd komt ze ons halen en begint het gesprek. Wat heb ik genoten hoe mijn broer over mij praat omgaat met de situatie maar ook zoals ik hem ken helemaal open staat voor diversiteit. Na weer een uurtje gesproken te hebben met een super gevoel vertrokken, onderweg naar het restaurant de Veranda in Amstelveen in de buurt waar de auto st5aat. Mijn nichtje komt ook langs dus het gaat gezellig worden. De zon schijnt goed dus we smeren ons in om lekker op het terras te zonnen. Ik heb een rokje aan met bloemetjes en een Bordeaux rode shirt erover. Dus heb genoten van de gin-tonic en zon. Nadat mijn nichtje er ook was lekker gegeten en na 18uur weer naar huis gegaan. Het was een mooie dag en merk dat mijn logopedie beter naar voren komt. Op naar de volgende keer.