How I used to experience sex or experience difficulties with it.

Seks um ja seks daar ga ik het over hebben. Hoe gaat het me als we het hebben over seks. Nou op dit moment zit ik met mijn lichaam vast, vast dat ik nu niks doe op gebied van seks.  Op dit moment totaal geen behoefte naar. Maar hier heb ik al mijn hele leven lang last van hoe ik seks beleefde.

Beleving van een vrouw, beleving van seksueel genot als een vrouw. Beleving wat ik nog moet meemaken, of niet? Zal het dan toch dat in al die jaren dat ik ooit in een zwembad, tent, bed, auto hangmat, en nog wat plaatsen deelde waar ik seks had, dit beleefde als vrouw?

Mijn gedachte tijdens seks waren eigenlijk altijd dat ik een vrouw was wat seks had, hoe deelde ik dit, en hoe gaan mijn exen die dit van mij lezen om met dit bericht hoe ik seks beleefde met hun. Waar deelde ik mijn seks mee en waarom deed ik dit fysiek soms zo mannelijk?. Mijn verlangen om meer te weten over het vrouwelijk lichaam is altijd daar geweest. Ik miste dat vrouwelijk lichaam in mij. Dat verlangen om je lichaam te kunnen delen en te ontdekken wat jezelf niet hebt. En dan die gedachte tijdens dat je seks hebt op een stomme lompe manier als man denkend dat je een vrouw bent. Denkend aan situaties dat ik me kan voorstellen als vrouw en mag meemaken hoe een vrouw seks meemaakt.

En dan zit ik met dat mannelijk lichaam wat gewoon functioneert en gek word van zijn lichaam dat (ik ga hem en naam geven voor volgende gesprekken ook wel handig :P. Ik noem hem Vic)

Dat Vic dus stijf bleef en soms wel een hele nacht, om gek van te worden. En dan zit ik nu te praten over Vic. Vic wat een vagina en clitoris schaamlippen en alles daaromheen gaat worden, dag Vic ik ga je niet missen en doop je om met de letters die je nu bij je hebt. Maar effe zonder gekheid. Ik word nu dus gek echt gek op gebied van wat er komen gaat. Ik dadelijk zo ergens volgend jaar gaat Vic dus mijn vagina en clitoris worden met alles zoals mijn gedachte altijd al met mij speelde. Als ik daar dan nu aan terug denk hoe ik dit allemaal meemaakte hoe ik met mijn lichaam meemaakte hoe ik seks had seks had met de gedachte dat ik een vrouw ben en die gedachte speelde al sinds mijn jeugd ik ben een meisje en dan seks hebben als man aaaahh wat niet fijn, wat een vreselijke gedachte zo van mijzelf. Vreselijk om meegemaakt te hebben ondanks de tijden van genot wat er bij kwam kijken. En ik kan nu dus niet wachten om ook hier dat stukje lichaam eindelijk te laten aansluiten op mijn geest dat stukje kleine stukje wat we vagina noemen is de grootste ingreep wat me te wachten staat lichamelijk en geestelijk. En ik sta hier pas aan het begin. Ik wil dit zo goed mogelijk laten verlopen dat ik hier in volle teugen van mag gaan genieten.

Wat mij nu soms hierin nog moeilijker maakt is hoe de filmpjes op de website van OMGYES.com de realiteit laat zien van vrouwen die genot hebben en hoe zij dat beleven dat de beleving die zij vertellen ook al mijn beleving is, de gedachtes de mogelijkheden de manieren die raken mij zo dat ik bang ervan word dat ik dit altijd zelf al had die gedachtes, en heb meegemaakt maar dan met dat stomme mannenlichaam. Dat klote lichaam wat nog een beetje aan mij vast zit maar wat steeds meer en meer vrouwelijk wordt. Eindelijk de gedachtes van mij komen steeds meer op haar plek van wie ik op alle vlakken kan zijn. Een vrouw te zijn wat met haar hele lichaam en dit kan tonen.

Op kinderen na… maar dat heb ik al beseft dat ik als vrouw geen kinderen kan krijgen. De afsluiter van het besef hoe ver ik kan gaan met het lichaam want ik heb een vrouwenlichaam zonder baarmoeder en eierstokken. Maar de rest is vrijwel zoals ieder andere vrouw. Nu we steeds dichter in de buurt komen wil ik dat genot kunnen bereiken wat altijd al in mijn hoofd zit. Hoe zit het met mijn libido na dik twee maanden testosteronremmers?

Eigenlijk te veel vind ik. Het mag wel een tandje lager alsof er nog teveel testosteron in mijn lichaam zit wat gek is want voordat ik begon met hormonen en blokkers was het al niet veel (13nmol/L) ik loop wat te dwalen ik moet nog geduld hebben maar mijn frustraties als man wat seks had zijn voorbij ik ben me aan het voorbereiden om als vrouw seks te kunnen hebben zoals het altijd al in mijn geest geweest is. Op weg naar de operatie waar deze zich ook mag plaatsvinden.

Vlog 4 over mijn beleving van seks.  klik op het hartje voor een like 🙂