7th appointment VUMC 21-08-17

7de afspraak zo net na mijn vakantie. De vakantie was top en heb genoten op het Sziget festival, ook al was ik er voor de 5de keer, de vrijheid is heerlijk.

Ik had in de ochtend nog logopedie en dat ging erg goed. De hoogte zat er nog in maar wel meer een natuurlijke stem. Ben weer met de auto gegaan omdat ik ook hierna naar Lenny ga om lekker te eten.

De afspraak ging goed en we hebben gesproken over de vraag wat ik wil doen met mijn zaad wat mijn lichaam nog aanmaakt en wanneer ik uiteindelijk begin met Spyro (testosteron blokkers) zal dit niet meer in aanmaak zijn en de kans dat het nog functioneel is, is ook te betwijfelen. Maar mijn antwoord is hierop is nee ik laat het niet invriezen. Meer omdat ik mij zie als vrouw wat geen kinderen kan krijgen dan uiteindelijk een vrouw met een kind waar ik nog steeds geregistreerd sta als man. Dat wil ik niet dus vandaar dat ik het niet laat invriezen.

Na het verdere gesprek uiteindelijk groenlicht gekregen en kreeg door dat over ongeveer 2 maanden mag beginnen. Dus een super mooi nieuws en gevoel dat het allemaal mag beginnen. Heerlijk deze dag. Ook de afspraak met Len en Carin. Samen in Amersfoort gegeten en heerlijke gesprekken gehad. Ik had mijn leuke Kinglouie jurkje aan en was helemaal in mijn nopjes. Op naar de volgende afspraak en mijn hormonen. Uiteindelijk na het eten naar mijn nichtje gegaan en weer blijven slapen en de volgende dag weer naar huis gegaan. Op naar al het moois.