Café Van Wijck :)

Vrijdag, de dag dat ik maar eens mijn favoriete eet plekje ben gaan opzoeken. Het is twaalf uur in de middag en zit al een heerlijk uur hier in Cafe Wijck, heb ontbeten met volkoren brood, gerookte zalm, avocado en twee gepocheerde eitjes. Een ontbijt wat ik wel vaker heb gegeten en wat ook als favoriet naar voren komt, zeker nu ik na anderhalve maand ook niet meer hier was geweest. En ik geniet weer van mijzelf en dat ik hier weer heerlijk heb gegeten.

Maar eigenlijk heb ik hiervoor mijn laptop niet gepakt, ook al schrijf ik hier regelmatig mijn blog mijn insteek om de laptop te pakken was om een stukje te gaan schrijven voor mijn curriculum vitae en daar ga ik dan ook zo mee verder, maar wou dan toch effe snel iets van me laten weten nu ik hier toch zit. Dus echt lang denk ik dat het niet gaat worden, maar gewoon voor de leuk en dat het me ergens weer goed het op te schrijven voor mezelf.

Ik voel me goed maar wissel alle kanten op, mijn energie is wel stabieler en dat is erg fijn. Maar toch merk ik dat deze tijd van rustig aan doen me best wel zwaar valt, en dat ik soms de tijd probeer te doden. En dat is soms gewoon weer door YouTube filmpjes te kijken, lezen wat me meestal niet lang lukt en wat gedachtes de revue laten passeren. En dan komt dat uurtje in de middag weer en merk ik dus dat ik me vermoeid voel van het niks doen, en dan niet om lekker thuis te zitten en een boek te lezen of wat doen. Het is meer het gevoel van het niet kunnen sporten of wat yoga doen dat ik weer wat kan rekken en strekken. Me echt moe voelen van een bezigheid die ik intens kan uitoefenen met lichamelijke beweging. En ik zoek dus naar wat wel en niet kan met mijn lichaam, en dat is dus kijken en voelen wat ik aan kan en hoe mijn lichaam reageert.

Verder voel ik me gewoon goed en ben hier in Maastricht niet voor alleen in café Wijck te zitten, vanochtend was ik dus hier voor de markt die er iedere vrijdag staat. En dat om vis te kopen voor de vissoep die ik dit weekend ga maken, en waar ik erg blij was om krabbenpoten te zien voor mijn fond 🙂 Dus dit weekend word het lekker koken en smullen, maar de soep is voor maandag dus nog effe wachten om alles op te kunnen eten. Zondag heb ik nog een personeelsuitje op het werk maar daarvan ga ik het actieve deel skippen, maar in het borrelgedeelte ben ik aanwezig. Op naar een rustig weekend, haha

1+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *