1st appointment for laser treatment

Yea daar gaan we, de eerste afspraak met het huidcentrum Limburg voor mijn eerste laserbehandeling.

Dus 19 december ben ik begonnen met HRT. Ik heb een heerlijke kerst gehad en oud en nieuw was ook gezellig. En dan wordt je 2 januari uitgenodigd voor een laserafspraak. Wat begint het toch allemaal mooi zo in 2018.

Effe terugkomend op mijn HRT behandeling. Ik heb nog nooit met zo een mooi gevoel pilletjes geslikt, ze smaken nergens naar dus echt niet vies, En ik sta te popelen om iedere dag ze weer te mogen slikken. Op weg naar al deze mooie gevoelens (en zware tijd) maar daar strijden we ons wel doorheen. Nu de laserbehandeling. De afspraak was in de middag en ben voor de verandering maar weer naar mijn favorieten ontbijtrestaurant geweest in Maastricht ?

Dankje Van wijck voor alle mooie gerechten en gezellige collega’s die er werken.

Om 15uur was de afspraak en was keurig op tijd. Nog even naam en email doorgegeven en mocht meteen mee. Eenmaal binnen de vraag of ik eerst mijn baardstreek wou doen of mijn gelaat.

Ben maar begonnen met mijn baard.

Nou hoe is dat nu… prettig is het niet, Dat is zeker.

Maar wel goed te doen. Wat voor mij opviel is dat ik met mijn baard veel meer schrik had dan mijn gelaat, Ik denk dat het komt door die blast van een laser die licht door je gehele gezicht laat stralen dus ook al kan er door het brilletje wat je op hebt geen licht, al het licht komt gewoon van achter je oogbal.

Nu voelde ik dus geen pijn, of ja het is minder pijnlijk dan gaatjes zonder verdoving vullen vind ik. Maar je schrikt je kapot 😛  haha nou dat ook weer beleeft. Over zes weken weer de volgende afspraak. Op weg naar geen baard meer. Heerlijk.

 

 

 

Daar zijn we dan.

Zo denkend dat je daar ligt en de laser laat de haartjes die je hebt verdwijnen of we tasten de haarzakjes zo aan dat na ongeveer na 10 keer er niks meer van over is (of daar gaan we van uit) dat er niks meer zal groeien. Hoe iedereen die dit ondergaat zo veel moois en moeilijks tegelijk meemaakt.

Ik zit zo in mijn gedachten van een droom die me al jaren najaagt om daaronder een aanpassing te hebben dat het nu zoveel in de buurt komt. Het zal voor mij nog wel een jaar en wat gaan duren tot SRS, Maar het besef en de beleving hoe het allemaal verloopt is zo mooi op dit moment dat ik niet kan wachten. Ik lees op internet van alles en soms kom je verhalen tegen die je echt raken een beleving die jij nog mag beleven, alles wat ik zo meemaak ontroert me zo dat ik merk hoe mooi ik alles vind wat er met mij en om mij heen gebeurd.

Veel liefs Féj Hyacinthe