Feeling more :)

Zo diep van binnen voel je je zo vrouw en daarin ben jij zo gelukkig. En dan, dan merk je dat dit en gedachte was aan een zin dat ik gisteren schreef. Maar vandaag, vandaag is die gedachte ook aanwezig. Een gedachte hebben hoe fijn het is jezelf te zijn in alle facetten die je blij maken. Gisteren, vannacht en de ochtend waren geweldig. Gewoon zo fijn dat je niet alles kan beschrijven. Maar het moment dat ik tussen een kledingrek een superleuk paars glimmend-achtig jurkje vond, ik was op dit moment helemaal in mijn feeling good element. En dat moment is alleen maar groter geworden de avond en nacht in. Je van binnen zo fijn voelen dat je het misschien kan beschrijven zoals het verliefd zijn ook kan zijn.

Nu is het middag en ik zit bij vanwijck in Maastricht, ik heb net mijn bakje met warme havermout op en drink tijdens het schrijven mijn Doppio. En ik ga even bijkomen van mijn afgelopen achtentwintig uur 🙂 ik zit weer te genieten, en dat is heerlijk. Effe bijkomen van een gesprek wat ik vanochtend heb gehad. Via Yoga is het gekomen dat ik in de picture lag om mij te contacteren, met de vraag of ik mee wou werken aan een kleine Docu over het maken van Gender veranderingen. En hiervoor heb ik dus net het gesprek gehad, en dat was geweldig en open. Vrij in de mogelijkheden dat ik een anderhalf uur heb gesproken over mij en hoe ik mijn leven ervaar, en hoe het voor mij is me te identificeren als vrouw en hoe dat verloopt. Iets moois wat een gevoel geeft dat het voor mij goed is me open te kunnen stellen voor dit. En nu tijdens het typen dwaal ik af in gedachtes. Gedachtes die me blij, vrolijk en ergens verliefd maken.

Ik voel me zo goed met alles en uitingen, vooruitkijken met alles wat er gebeurd. Puurheid meemaken in je leven, gewoon echt kunnen voelen hoe iets is. Moeilijk, mooi, onwennig en echt weer in de momenten zitten die je dan voor het eerst beleefd. Ik voel dat ik, door deze woorden te schrijven dat mijn hart sneller klopt en dat ik de woorden niet kan vinden. Ik wil iets, iets wat ik nu nog niet vertel en waar ik een beetje geheimzinnig over zal blijven. Ook wel een beetje flauw maar dat maakt het spannend. Spannend voor mij is het zeker, wegdromen is wat ik nu wil. En dan komt het verhaal wat ik beleefd heb ook wel eens een keer weer bovendrijven, en dat ik er wel openlijk voor zal uiten. Effe kort zo en effe fijn. Gedachtes in overvloed die betoverend mooi zijn.