day -2 Enema…

Dan toch nog maar even ergens gaan zitten. Ik heb mijn broer in het hotel gelaten want die is alvast lekker gaan slapen. Twaalf uur is het en ben een straat ingelopen waar ik gisteren al zag dat er veel te doen is, en dat er al veel jongeren zaten en waar ik nu veel muziek vandaan hoor komen . Dus na een ommetje effe gaan kijken, het is hier druk en veel jongeren en een heerlijke rustige uitgaanssfeer met genoeg alcohol op de tafels. Toch wel grappig om dan hier effe doorheen te lopen haha. En uiteindelijk in een iets rustiger café gestrand en buiten op het terrasje naast de weg gaan zitten. En de band die nu binnen naast me aan het spelen is 🙂 de band klinkt ook best aardig om naar te luisteren.

Nou hoe voel ik me nu, best oké met een gek gevoel dat ik weet dat ik geen scheet moet laten want dan ja dan… dan voel ik me niet meer oké. Ik merk dat het laxeer middel van vanmiddag en de enema hun werk aan het doen zijn. Dat merkte ik zeker na het inbrengen van de enema vier uur na de pilletjes en nu ik net dus naar de wc ben geweest. vijf uur verschil tussen beide. En dan kan ik me excuseren dat ik dit onderwerp aanhaal maar het is nu wel het moment geweest dat ik dan toch nog even naar buiten ben gegaan omdat ik daar zelf wel erg veel zin in had. Ook om mijn blog te schrijven op een andere plek en te ontdekken zolang ik nog zo mobiel ben, en eigenlijk is dit ook gewoon erg leuk om te doen 🙂 met een cola naast me om me heen kijkend van de drukte geniet ik wel weer.

Maar vanmiddag heb ik luc even laten zien hoe veel waanzin je in Seacon Square hebt, en heeft hij ergens wat gegeten. Nog een klein ommetje samen gemaakt en uiteindelijk beland in het zwembad. Toch wel lekker wetende dat dat ook de volgende drie maanden niet meer zal mogen. Na mijn gedoe met de enema zijn we dan toch even het centrum in gegaan en wat gegeten, ik een soep die volgens mij op het randje van bouillon zat en veel olie bevatte en luc een kom met noedels en groenten. Ik ben benieuwd hoe dat dus gaat met die soep, niet dat ik me slecht voelde maar ik voelde dat ik iets anders binnen kreeg dan de laatste 48 uur, want dat was allen vocht en suiker. Daarna verder gereden om een toren te bezoeken en waar we samen dachten wtf doen we hier in dit half verlaten pand met slechte muziek en um ja hele verouderde stijl bar. Maar lekker drankjes en cocktails dus, gewoon effe anders weer haha. Een gevoel van verouderde westerse stijl wat je zag, hier in het oosten. Beetje gek dat je dat hier tegenkomt. Maar na die uurtjes was mijn broer dus wel moe geworden wat ik na een vlucht van elf uur en zo wakker blijven ook helemaal verwacht. Ik voel me ook een beetje moe, maar vind het zelf erg fijn hier nu even te zitten 🙂

Morgen om negen uur in de ochtend begin ik aan de swiff, een soort rotzooi spul wat zeer zwaar laxerend is dat ik van vele hoor dat je dik drie uur achter elkaar op de pot zit. Dus kom maar op met dat boek wat ik wou lezen:) en dan mag ik om vijf uur in de avond weer, twee keer een dikke drie uur zitten, yea wie wilt dat nou niet. Ik zal de ervaring rustig in uitgebreide vorm vertellen maar dat zal dan toch ergens saai gaan worden. Dus dat sla ik maar over. En dan kan ik niet wachten op maandag. Maar morgen meer daar over want anders heb ik zo weinig te vertellen. Ik ben blij als ik dadelijk weer een wc kan vinden.

Maar toen… daar gebeurde dus het.

Uiteindelijk typend op de hotelkamer dit… de rest laat ik achterwege.