Day -2.5 intake

Slapen, rust, het duurde toch wel tot na drie uur voordat ik rust had en echt in slaap viel. Maar ik begon goed werd om twee uur wakker en dacht oke hoe laat is het en hoe voel ik me, en dan er achter komen dat je pas twee uur geslapen hebt. En dan kijk ik even op mijn telefoon zie wie wat gestuurd heeft en probeer niet na te denken. Ik zoek gemak om gewoon te kunnen slapen maar had nog het gevoel dat ik teveel in mijn hoofd had zitten. Maar gelukkig ik werd wakker met een droom, een fijne en leuke droom en de wekker die me echt wakker maakte. Dus opgestaan en ik had er meteen zin in om naar de kliniek te gaan en al het papierwerk en vlees werk te laten beoordelen…

Na veel handtekeningen en meten en nog meer handtekeningen de beste man DR Chettawut geien en zoals velen al verteld hebben doe je beneden je schoenen uit krijg je leuke sandalen of crocs die ze nu hebben, en mag je aanschuiven bij hem aan kantoor. Wel eerst een foto van jou en van dat ding dar beneden, daarna bestudeerd hij het en zegt dat ik geen scincraft benodigd heb maar dat als de operatie er is en hij heeft te weinig huid hij het dan gewoon ergens van mijn lichaam zal pakken. Meestal het bovenbeen dacht ik. En hij heeft keurig uitgelegd dat de diepte die ik zal krijgen niet aan de hoeveelheid huid zal liggen met wat ik heb maar aan de binnenkant van mijn lichaam. dus het gedeelte naast mijn darmwand en de ruimte die daar is. En dan merk je hoe mooi het lichaam is van een geboren vrouw en hoe mooi het gedeelte is van vulva baarmoeder eierstokken en hoe dat allemaal daar zit. Soms merk ik wel dat ik het daar toch wel ergens moeite mee heb als ik er zoveel mee bezig ben. Maar ik voel me wel erg fijn met de operatie die nu gaat plaatsvinden. En dan zit je weer beneden en dan kom je tijdens het wachten een ander persoon tegen die uit hetzelfde land komt en meteen een fijn klik hebt met wat er gaat gebeuren. bij haar was de operatie al geweest zo tijdens kerst en bij mij dus overmorgen. Ik kan dus gewoon niet wachten en kijk er naar uit. Heb meteen mijn setje gekregen oor alle toestanden en pilletjes en swifft rotzooi voor de darmen helemaal leeg te krijgen en rust te geven voor de operatie, en dus kijken hoeveel diepte er bij mij mogelijk gaat zijn. Pff wat een momenten allemaal.

Maar nu wacht ik beneden in de lobby op mijn broer en kan dus niet wachten hem een knuffel te geven. En dan kijken hoeveel energie hij heeft en wat we gaan doen. ik heb er zin in dus effe snel dit berichtje 🙂