Naked on a bathroom floor.

Naakt, zo lig ik nu op mijn badkamervloer met mijn borsten op de grond. Ik heb me net gedoucht en dat doet erg goed zo in een stukje nieuw wat badkamer heet. Ik lig hier nadat ik me heb overal heb geschoren op mijn hoofd na, en ik kijk naar mijn lichaam. Ik geniet van wat borsten zijn en heb ze net ingesmeerd met wat olie omdat ze groeien, niet snel maar zo mondjesmaat ben ik heel erg blij met wat ik heb. Een cup B mag ik ze wel noemen en nu ik dit dus aan het typen ben zie ik de afdruk nog op de verwarmde vloer terug. Ja ik type hier in mijn badkamer helemaal naakt met mijn rug tegen het bad en mijn billen op die heerlijk verwarmde vloer. Muziek speelt rustig verder van Ludovico en ik kijk. Ik kijk naar beneden en besef me wat ik daar net heb weggestopt ook over een aantal weken daadwerkelijk weg zal zijn. Maar verder geniet ik van wat er met mij gebeurd en hoe ikzelf steeds meer een word met een lichaam wat een word met mijn geest en gedachtes in wie ik daadwerkelijk ben. Zo liggend en meemakend wat hormonen allemaal met mij doen dank ik mezelf dat ik eindelijk mezelf zie in wie ik ben. En dan vooruitkijkend naar dat alles wat komen gaat en me daadwerkelijk nog verder zal veranderen.

Vic is weggestopt en ik kijk daar naar beneden in probeer me voor te stellen hoe het dan over drie maanden zal uit zien. Hoe zal ik het gaan meemaken dat vic daadwerkelijk weg zal zijn en met het gene dat ik me nu al zo kan voorstellen ik blij ben. Blij ben dat daar beneden niks meer hangt wat er niet hoort en wat mijn hele leven een grote rol heeft gespeeld. Nu kan ik alles opnoemen hoe het dan allemaal zal zijn maar dat kan ik niet. Iets wat onvoorspelbaar is dat daar beneden zoveel veranderd in je hele laten en doen wat plaats vind in een badkamer en wc. Of zoals bij mij allemaal op een badkamer want daar is toch een plek waar je je blootgeeft aan al dat water wat over je lichaam kan gaan glijden. Je geeft je bloot zoals ik nu hier zit en geniet op dit alles wat komen gaat, en wat mijzelf wezenlijk zal laten veranderen hoe ik me kan laten zien op deze plekken. En zelfs plekken die openbaar zullen zijn zoals de sauna en waar ik me misschien vrijer dan ooit zal voelen om mijn lichaam te laten overgeven aan de buitenwereld. En dan komt er ook wel een tijd dat een mannelijk lichaam over mijn lichaam glijd en …

En al dat meer dat dan kan gebeuren is zo giga groot dat ik er over kan dromen en fantaseren, en hoe zal het dan toch kunnen zijn en hoe zal ik dit gaan ervaren. Hoe voelt mijn lichaam aan op momenten die zo nieuw zullen zijn maar waar je ooit anders dit alles ervaarde. Ik droom verder in het geheel wat voor me licht en wat me nu al een gevoel geeft van zijn. Zijn in een lichaam wat van mij is en wat je niet door moeder natuur hebt gekregen maar waar de natuur nu wel zoveel aan doet om het te herstellen want dat doen de hormonen nu. Ze zorgen voor mijn borsten en vrouwelijkheid en dan geniet ik van wat er nu toch allemaal mogelijk is en waar de natuur de rest in je lichaam verder alles verzorgd, ik slik hormonen en zoveel veranderd dat die ene chirurgische operatie nog maar voor me licht om niet geconfronteerd te worden met wat er niet hoort. Pff daar ben ik dan, wachtende op dit alles. Ik en we, we maken dit allemaal door in de manier zoals wij denken binnen ons bereik ligt van wat er nu mogelijk is op de wereld en misschien is het voor andere mensen in de toekomst nog wel veel meer mogelijk.

Maar ik droom en ik kan zo eigenlijk wel te ver door gaan met dit alles. Nu merk ik dat het voor mij steeds dichterbij komt en dat merk ik. Soms slaap ik slecht omdat ik blijf denken aan het alles wat gaat gebeuren en dat is een heerlijke gedachte waar ik niet op kan wachten maar soms houd het me wakker en daardoor voel ik me moe. Gewoon zo met alles wat gebeurd heb ik dan eindelijk deze dag een heerlijke rustige ochtend en middag en ga ik nu vertrekken voor een kopje espresso in carbon 6 bij Mario. Dus zo effe snel hou ik nu op want ik heb over 20 min afgesproken maar was alweer teveel verdwaald in het mooie schrijven en dromen van deze tekst. Dank jullie voor het lezen en de geweldige reacties die ik via mail heb mogen ontvangen de laatste twee weken. Ik geniet van dit alles 🙂 en voornamelijk met mezelf op de manier zoals ik nu kan leven.  <3