Yes you see it right, Féj started with a youtubevlog.

Ja daar gaat Féj, Vlogs maken over hoe het is om Transgender te zijn hier in Nederland en wat ik in mijn leven allemaal beleef. Van leuke momenten tot emotionele, en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik ben pas begonnen met HRT en er zal dus de komende maanden veel gebeuren dus vandaar een Vlog.

Het genieten van het opnemen en beseffen dat mijn verhaal wat ik tegen de camera vertel voor mijzelf een goed gevoel geeft en mijzelf helpt te beseffen wat er allemaal gebeurd.

Ook om transgenders die rond de 30 zijn te beseffen dat het allemaal mogelijk is en dat je voor jezelf moet kiezen wie jij bent en waar jij je thuis voelt. Dus hier zou ik willen bijdragen dat het beleven van de transitie fantastisch kan zijn, en hoe mooi het is dit te kunnen delen met echte video’s die meer emotie kunnen vastleggen wat er om ons heen en voornamelijk met ons gebeurd. van hormonen tot operatie.

Geniet van mijn Vlog maar natuurlijk ook van alle andere Vlogs die al op YouTube staan want mede door wat ik heb mogen kijken naar al deze intieme verhalen kan ik niet achterblijven om te laten zien dat ik ook deze intieme tijd met jullie wil delen

Veel kijk en luister plezier.

Transgender zijn MtF en mijn veranderingen. Wie ik ben. Féj Vlog 2

Transgender zijn in nederland. Mijn Transgenderverhaal. Féj Vlog 1