2019 Q3 and Q4

Nou mijn derde kwartaal en mijn negende op deze blog. Het kwartaal hiervoor waarbij er voor mij toch wel het een en ander gebeurde waaronder een limiet van mijn lichaam in teveel doen. Maar ook met het weekendje Berlijn waar ik van genoten heb en nu over een week weer naar toe ga. Als afsluiter werd ik afgelopen week nog geïnterviewd door Karlijn voor een plekje in de Limburger, onder het stukje ENNE? Erg leuk ook al vind ik de foto altijd wel confronterend om je dan zo te zien. Dat gaat nog wat worden met mijn kunstfilm/docu over mezelf waarvoor ik mijn opnames heb gedaan, erg spannend dus en het is afwachten hoe ik bij de filmfestivals naar voren ga komen met dit, volgens planning is het filmfestival van Rotterdam de eerste maar dat komt dan pas in 2020 uit.

Verder kijk ik dit kwartaal uit naar wie weet de eerste keer met een man, vertrouwen groeit mede doordat ik merk dat het mannelijke verder verdwijnt en het vrouwelijk vertrouwen naar voren komt. Het blijft onwennig en erg nieuw hoe het verloopt zo contact en gesprekken met mannen. Het kan het gemakkelijk maar moeilijk als er op intiem contact dingen kunnen gebeuren die voorheen gewoon anders waren.

Verder ga ik proberen om volgende week mijn examens te maken in Berlijn voor mijn LOI cursus (inleiding in de psychologie). Berlijn is een plekje waar ik vorige maand me best thuis voelde en waar ik merkte dat ik echt weg was van thuis, ook al merkte ik dat de vriendschap met C daar erg aan bijdraagt hoe ik me voelde. Maar ook de tijd dat ik alleen was, ik meer tijd had voor lezen en begrijpen van de boeken die ik bij me had, en dit zorgde ervoor dat ik wil proberen meer rust te vinden op een andere plek en minder afleiding te hebben dan thuis. En misschien is Berlijn niet de beste stad omdat er veel te doen is, maar ergens voelde het goed. Dus we gaan het proberen. Ook al kijk ik uit naar de zaterdag avond/nacht/ochtend in Club-KitKat.

Verder zal de zomer doorzetten en de dagen op het werk later worden door de langere dagen en sfeer van de mensen. Eind augustus kijk ik dan weer verder hoe ik er voor sta met het huis en probeer ik de tuin wat te betegelen met een voetpad en de badkamer een nieuw kozijn en deur te geven. Ook al werk ik liever met dit mooie weer in de tuin ?. Verder genieten van mijn vrijheid wat ik heb gekregen in mijn lichaam, dus heerlijk zwemmen in het water en gewoon kunnen zonnen in je bikini ? owja en dat buikje proberen te verminderen. Met dansen heb ik ook pauze voor twee maanden dus ik moet met beweging wat anders doen. Iemand een idee ?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *